کد خبر:۳۵۱۹۲۹
یادداشت/

دولتمردان دست از لجبازی سیاسی بردارند/ آیا جلوگیری از ضربه زدن به فضای علمی کشور افراطی‌گری است؟

در چنین شرایطی که کشور ما تحت شدید‌ترین تحریم‌ها و تهدید هاست لزوم ارتقاع سطح علمی کشور بیش از پیش احساس می‌شود، پس بهتر است دولت‌مردان نیز به دور از لجبازی سیاسی به فکر بهبود در فضای علمی کشور و سامان بخشیدن شرایط بد حاکم در وزارت علوم باشند.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»_ محمد واحدی؛ استیضاح وزرا وظیفه قانونی و مسلم نمایندگان مجلس است و هیچ کسی نمی‌تواند در این زمینه برای نمایندگان مردم راه و روش ترسیم کند.

چندی پیش نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی با بررسی دقیق عملکرد وزیر علوم و درخواست متعدد دانشجویان مبنی بر طرح سوال از فرجی دانا بر آن شدند تا به درخواست‌های موکلان خود پاسخ دهند.

متاسفانه برخی که خود را مدافع اعتدال و تدبیر می‌دانند این عمل قانونی و انقلابی را نوعی افراط و تندروی نامیدند.

عملی که انجام آن در دولت‌های قبلی نیز صورت گرفته است.

اینکه برخی این با چنین گستاخی نمایندگان قانونی ملت را تندرو می‌دانند در حالیکه وظیفه قانونی نمایندگان سوال از دولت مردان است تا مطالبات موکلانشان را پیگیری نمایند خود یک نوهین به شعور ملت و تندروی در برخورد با منتقدان است.

هر جائی که مردان عافیت‌طلب و راحت‌طلب، در وسط میدان مبارزه جایی برای خود باز نمی‌کنند و خطر پذیری نمی‌کنند، انسان‌های مؤمن و مبارز را به تندی و افراطی‌گری متهم می‌کنند.

اگر استیضاحی توسط نمایندگان ملت صورت گرفته است این به آن معنی است که مردم و وکلای آن‌ها از روند مدیریتی در آن وزارت‌خانه راضی نیستند پس مطمئنا پس از استیضاح وزیر علوم می‌بایست شاهد تغیررات مورد نطر نمایندگان ملت باشیم.

اینکه برخی از دولت مردان از عدم تغییر در روش عملکرد وزیر علوم صحبت به میان می‌آورند به خودی خود نوعی لجبازی سیاسی و قرار گرفتن در مقابل خواست مردم انقلابی است.

همانطور که آقای رئیس جمهور هم پیش‌تر گفته بود، دولت باید به وظایف قانونی خود عمل نماید و به مردم پاسخگو باشد پس طرح چنین مسائلی از برخی معاونان وی و منسوبین دولت این تضاد را در ذهن ملت بوجود می‌آورد که بالاخره نحوه برخورد دولت با منتقدان و دلسوزان چگونه خواهد بود.

در مورد استیضاح وزیر علوم گفته شد روشدن بورسیه‌های غیر قانونی دلیل این موضوع بوده است که متاسفانه این نیز نوعی سیاه‌نمایی بود.

اگر کسانی در دولت‌های قبل غیر قانونی بورسیه شده‌اند که بعد هم مشخص شد در مورد این موضوع اغراق بسیاری صورت گرفته است، باید با آن‌ها طبق قانون برخورد شود.

اینکه در رسانه‌ها اعلام شود ۳۰۰۰ بورسیه غیر قانونی صورت گرفته است خود توهین بزرگی به فرهیختگان و دانشگاهیان کشور بود.

متاسفانه در طول ۸ ماه فعالیت فرجی دانا در وزارت علوم تعداد بسیاری از مدیران لایق و انقلابی در حالیکه مسئولیت‌هایشان را به گواه دانشجویان به خوبی انجام داده بودند عزل شدند که این تغییر اتوبوسی مدیران علمی علاوه بر اینکه خلاف وعده‌های دولت یازدهم بود سبب وارد شدن ضربات سنگینی به فضای علمی کشور گشت.

بازگشت جریان‌های ضد انقلابی و معاند با نظام که عنادشان را در فتنه ۸۸ ثابت نموده‌اند به دانشگاه‌ها سبب برهم خوردن فضای آرام و علمی دانشگاه گشت، وزیر علوم و نمایندگانش در در دانشگاه با حمایت مستقیم از این گروه‌ها اقدام به ایجاد فضای تقابل و برهم زدن نظم دانشگاه نمودند.

حضور یکی از سران فتنه در دانشگاه شهید بهشتی و حضور نظریه پردازان ضد دین در دانشگاه‌های مختلف مواردی بود که سبب رنجش دانشجویان از شرایط بوجود آمده شد.

آیا این افراط است که نمایندگان جلوی اینگونه ضربات را به فضای علمی کشور بگیرند؟

آیا این افراط است که اجازه ندهند فضای دانشگاه‌ها را عده‌ای که اهداف خطرناکی را در سر دارند برهم بزنند؟

آیا این افراط است که از ورود دانشگاه به دوره‌های سیاه پیشین جلوگیری شود؟

جامعه دانشگاهی ما امروز به فضای سالم، به دور از تنش و برخوردهای سیاسی و جناحی در رسیدن به افق توسعه واقعی نیاز دارد.

در چنین شرایطی که کشور ما تحت شدید‌ترین تحریم‌ها و تهدید هاست لزوم ارتقاع سطح علمی کشور بیش از پیش احساس می‌شود، پس بهتر است دولت‌مردان نیز به دور از لجبازی سیاسی به فکر بهبود در فضای علمی کشور و سامان بخشیدن شرایط بد حاکم در وزارت علوم باشند.

انتصاب محمدعلی نجفی به عنوان سرپرست وزارت علوم، بی‌شک در راستای تحکیم روابط دولت و مجلس نیست و این‌‌ همان راه غلط گذشته است که دولت طی می‌کند.

وجود برخی اظهار نظر‌ها مبنی بر ادامه روند غلط فرجی دانا این ذهنیت را به وجود می‌آورد که دولت قصد دارد با تقابل مجلس فضای علمی کشور را برهم بزند، که در این صورت بی‌شک نمایندگان انقلابی مردم در مجلس همانند گذشته وظایف قانونی خود را در قبال دانشجویان و دانشگاهیان انجام خواهند داد.

دانشجویان نیز با تیزبینی در حال رصد فعالیت‌های مدیران و مسئولان دولتی و دانشگاهی هستند تا در صورت مشاهده هرگونه انحراف با تذکر به دلسوزان موجبات ایجاد شرایطی آرام و به دور از جنجال و دعوای سیاسی را فراهم آورند تا مثل گذشته شاهد شکوفایی و پیشرفت علمی کشور باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار