کد خبر:۳۶۱۲۰۴
رئیس دانشکده طب سنتی علوم پزشکی مشهد:

افراد حوزوی به هیچ عنوان حق معاینه و ویزیت بیماران براساس طب سنتی را ندارند

رئیس دانشکده طب سنتی علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فردی که درس حوزوی خوانده به هیچ عنوان حق معاینه و ویزیت بیماران را ندارد، گفت: یک فرد حوزوی بر چه اساس با سلامت مردم بازی و به دلیل گذراندن چند ماه دوره آموزشی به خود اجازه ویزیت کردن بیمار را می‌دهد.

جلیل توکل افشار در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، گفت: در حال حاضر 900 متخصص در رشته‌های زنان، قلب و جراحی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تربیت می‌شوند که نشان می‌دهد این دانشگاه با سلامت مردم سروکار دارد.

 

وی با انتقاد از افرادی که نیات مادی خود را در جهت انجام سلامت مردم در پیش می‌گیرند، افزود: باید تفاوت میان کسانی که براساس سوء استفاده‌های مادی خود را به عنوان طبیب طب سنتی معرفی می‌کند با کسانی که به عنوان متخصص این طب پس از گذران هفت سال دوره پزشکی عمومی وارد چهار سال دوره آموزشی طب سنتی می‌شوند مشخص شود.

 

رئیس دانشکده طب سنتی علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فردی که درس حوزوی خوانده به هیچ عنوان حق معاینه و ویزیت بیماران را ندارد، خاطرنشان کرد: دستیاران طب سنتی که به عنوان دانشجویان متخص طب سنتی وارد این دانشکده می‌شوند دارای شماره نظام پزشکی هستند و به نوعی پزشک شناخته می‌شوند؛ اما یک فرد حوزوی بر چه اساس با سلامت مردم بازی و به دلیل گذراندن چند ماه دوره آموزشی به خود اجازه ویزیت کردن بیمار را می‌دهد.

 

توکل افشار با طرح این سوال که آیا ما متولی سلامت مردم هستیم؟ گفت: ما به هیچ عنوان به دنبال تقابل با این عده خاص نیستیم؛ اما معتقدیم این افراد دغدغه سلامت ندارند و دغدغه مادی برایشان پررنگ‌تر است.

 

وی با بیان اینکه این بحث علمی است و در محفل علمی و با گفتمان علمی حاضر به پاسخگویی هستیم تاکید کرد: وزارتخانه معتقد است در برخی موارد باید برخورد قانونی صورت بگیرد و ما به مردم می‌گوییم اگر کسی به عنوان پزشک طب سنتی به تجویز دارو و معاینه بیمار بدون داشتن شماره نظام پزشکی پرداخت وی را به مراجع ذی صلاح معرفی کنند تا با وی به طور قانونی برخورد شود.

 

رئیس دانشکده طب سنتی علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نمی‌شود بدون در نظر گرفتن وضعیت خونی بیمار وی را به حجامت ترغیب کرد، افزود: متخصصان طب پزشکی در دانشکده طب سنتی مشهد ابتدا بیمار را به صورت آکادمیک معاینه می‌کنند و در صورتی که وضعیت خونی بیمار نشان دهد که به حجامت نیاز دارد او را به این مراکز معرفی می‌کنند.

 

توکل افشار گفت: ما بدون تعامل با افرادی که در حوزه طب سنتی در حال حاضر در کشور به عنوان افراد حوزوی در حال فعالیت هستند موافق نخواهیم بود، افزود: این افراد باید بیایند و با ما در گفتگویی رو در رو راه‌های قانونی رسیدن به معاینه و تجویز بیمار را بیان کنند.

 

وی در پایان با بیان اینکه با ورود 300 دانشجوی تخصصی طب سنتی به بازار کار مردم مراجع قانونی خود را در حوزه طب سنتی خواهند شناخت، گفت: در حال حاضر دانشکده طب سنتی مشهد، بیمارستان امام رضا(ع) و بیمارستان قائم سه مرکز دارای مجوز معاینه بیماران براساس طب سنتی هستند و تنها داروخانه طب سنتی در استان در محل دانشکده طب سنتی مشهد دایر است.
 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار