کد خبر:۳۶۱۱۴۶
دبیر علمی اولین همایش کشوری"دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی":

وزارت بهداشت به مشکل مکان دانشکده طب سنتی مشهد رسیدگی کند/ دانشجویان تخصصی طب سنتی را به بخش‌های درمانی بیمارستانی وارد می‌کنیم

دبیر علمی اولین همایش کشوری دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی گفت: ما در این همایش یک مطالبه اصلی از مقام وزارت داریم و آن هم رفع مشکلات مکان و فضای فیزیکی این دانشکده با توجه به ظرفیت بالای این استان است.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمدرضا نورس امروز در نشست خبری اولین همایش کشوری "دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی" در سالن جلسات دانشکده طب سنتی مشهد گفت: در واقع باید گفت این همایش اولین گردهمایی دانشجویان طب سنتی در کشور به شمار می‌رود.

 

وی افزود: نیاز جامعه و گرایش مردم به طب سنتی هر روز در حال افزایش است و چون اساس دانشکده و جذب دانشجو و آموزش است به دنبال تغییر نگرش در ارائه واحدهای درسی هستیم.

 

دستیار تخصصی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با بیان این نکته که به دنبال ورود دانشجویان تخصصی طب سنتی به بخش‌های درمانی بیمارستانی هستیم، تصریح کرد: متاسفانه برخی خلاء‌های قانونی در پیش روی دانشجویان تخصصی طب سنتی در کشور وجود دارد که به دنبال رفع آن‌ها هستیم.

 

نورس یکی از اهداف این همایش را ایجاد کارگروه ساماندهی فعالیت‌های حوزه طب سنتی در عرصه‌های تجربی و عملی دانست و بیان داشت: ما به دنبال ایجاد رشته‌های جانبی در کنار رشته‌های اصلی و تخصصی طب سنتی هستیم، به نحوی که همه موارد در زندگی روزانه به خصوص تغذیه را براساس طب سنتی قرار دهیم.

 

وی در ادامه از ایجاد بسیج رسانه در این دانشکده خبر داد و تصریح کرد: به دنبال ایجاد بسیج رسانه جهت ایجاد، اشاعه و توسعه طب سنتی از طریق اطلاع رسانی صحیح هستیم تا مردم را در کنار خود داشته باشیم.

 

دبیر علمی اولین همایش "دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی" دغدغه حضور پر قدرت این دانشجویان در بازار کار را از دیگر محورهای مورد بررسی این همایش دانست و ادامه داد: به دنبال ایجاد برخی سیاس‌‌ها هستیم تا زمان را جهت وارد شدن این دانشجویان به دانشگاه محدودتر کرده و بتوانیم تعرفه‌های خدمات طب سنتی را واقعی‌تر کنیم.

 

نورس با بیان این مطلب که در کنار تلاش‌های انجام شده خود به دنبال مطالباتی نیز هستیم؛ به ظرفیت بالای استان خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: ما در این همایش یک مطالبه اصلی از وزارت بهداشت داریم و آن هم رفع مشکلات مکان و فضای فیزیکی این دانشکده با توجه به ظرفیت بالای این استان است.

 

دستیار تخصصی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: ما توان تربیت نیرو در حد و اندازه یک استان زائر خیز را داریم و به دنبال تبدیل شدن به قطب پاسخگوی نیاز کشور و منطقه در بحث طب سنتی هستیم و کشور باید به این باور برسد که مشهد ظرفیت جهانی شدن دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار