به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، مهدی یوسفی امروز در نشست خبری اولین همایش کشوری "دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی" در سالن جلسات دانشکده طب سنتی مشهد گفت: پیشنهاد برگزاری این همایش در حاشیه همایش طب الرضا در مشهد شکل گرفت و با جرات میگوییم که تمامی برنامههای این همایش از طریق دانشجویان دنبال شده است.
وی افزود: معاونت دانشجویی فرهنگی وزرات بهداشت و معاون طب سنتی و مشاور وزیر در برگزاری این همایش به ما کمک بسیار کردند؛ اما ما در نظر نداریم این همایش را اختصاص به قشر خاص دانسته و اعلام میکنیم این همایش مربوط به خانواده طب سنتی است.
معاونت آموزشی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از حضور دانشجویان تاریخ اخلاق پزشکی و داروسازی سنتی در این همایش خبر داد و گفت: علاوه بر حضور تمامی دانشجویان طب سنتی در این همایش ما از اساتید و روسای دانشکدههای طب سنتی در کشور و مدیران گروههای آموزشی طب سنتی دعوت کردهایم.
یوسفی با اشاره به انتقادهای موجود در خصوص افراد حوزوی که به درمان بیماران با طب سنتی میپردازند، گفت: ما نمیخواهیم به هیچ عنوان بگوییم این افراد توانایی پرداختن به مسائل طب سنتی را ندارند؛ ما از این افراد در یک برنامه برای مناظره دعوت میکنیم.
وی گفت: امیدواریم ماحصل این همایش ارائه پیشنهادهای بسیار خوب به وزارتخانه در خصوص توسعه متوازن طب سنتی در کشور باشد و در نتیجه مردم درمان با طب سنتی را در زندگی خود ببینند.
در ادامه محمدرضا مهری، دستیار تخصصی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سه کمیته اجرایی، علمی، و روابط عمومی و اطلاع رسانی در راستای شکل گیری این همایش تشکیل شده است، گفت: تمام تلاش خود را انجام میدهیم تا اطلاع رسانی در سطح عمومی و آکادمیک در خصوص این همایش شکل بگیرد و به مردم بگوییم در حقیقت برای درمان بیماری خود باید به کجا مراجعه کنند.
وی ادامه داد: یک دانشجوی تخصصی طب سنتی بعد از گذراندن هفت سال پزشکی عمومی تازه وارد این دوره میشود.
دستیار تخصصی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این همایش بحث فرصتها و تهدیدها را به صورت علمی و مبسوط بیان میکنیم و یک ویژه نامه مخصوص در پایان این همایش در خصوص بیانات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در خصوص طب سنتی چاپ و در اختیار شرکت کنندگان قرار میدهیم.
دبیر اطلاع رسانی همایش کشوری "دانشجویان دکترای تخصصی طب سنتی" گفت: مصاحبه با پیشکسوتان و دانشجویان نخبه طب سنتی از دیگر برنامههای ما در حاشیه این همایش است، همچنین متخصصان و نخبگان طب سنتی کشور را در ویژه نامه خود معرفی و تلاش داریم تفاوت کار طب سنتی براساس آموزشهای علمی و آکادمیک را با مباحثی چون عطاری و پرداختن به علم طب سنتی را بر اساس تجربیات قدیمی بیان کنیم.