به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، ظریف منش در سومین جشنواره علمی پژوهشی دانشجویی، در حوزه غدیر، امامت و ولایت که صبح امروز در دانشکده الهیات دانشگاه تهران برگزار شد اظهار داشت: غدیر به عنوان امامت و ولایت و همچنین رسالت پیامبر گرامی اسلام (ص) برای راه نجات و تعالی و سعادت بشریت و همچنین چگونگی اداره جامعه و حکومتها و مناسبات اجتماعی و سیاسی است.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: نباید راه را گم کنیم بلکه باید در صراط مستقیم الهی حرکت کنیم.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر تصریح کرد: غدیر حقیقت درخشانی است که نه تنها به عنوان رویداد مسلم واقع شده و برای همه فرق اسلامی و علما و تاریخ دانان ارزش دارد بلکه از این جهت که دیروز و امروز بشریت است مهم میباشد.
ظریف منش ادامه داد: غدیر صرفا بیان یک واقعه تاریخی و زمینه پیامدها و دستاوردها در آن مجموعه مطرح نیست.
وی افزود: در مسئله غدیر سه دسته با مجاهدت و ایثار تلاش کردند تا این واقعه را حفظ کنند و توانستند این هدیه الهی را به ما عرضه کنند.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری ابراز داشت: هیچ پیامی در تاریخ به جز از طریق هنر نمیتواند ماندگار و به نسلهای بعدی منتقل شود.
ظریف منش اظهار داشت: در این زمان و با توجه به نیاز فوق العادهای که به فلسفه غدیر داریم در تمامی زمینهها و با مشارکت دستگاههای مختلف و خودجوش و مردمی موفق بودیم.
وی با اشاره به اینکه در گرامیداشت ایام ولایت که روز به روز باشکوهتر از سالهای گذشته برگزار شد موفق عمل کردیم گفت: تبیین غدیر و توسعه معرفت مردم نسبت به غدیر مسئلهای است که سعی داشتیم با برگزاری نشستها و همایشها پژوهشی در دانشگاهها این امر را پیاده کنیم.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر ادامه داد: امسال طرح تبیین حقیقت غدیر را در تمام دانشگاهها و استانها برگزار کردهایم که با استقبال فوق العادهای روبرو شد.
ظریف منش تصریح کرد: جشنواره غدیر در راستای تولید مطالب علمی و متناسب با روز و همچنین زمینه سازی برای کارهای پژوهشی است که موفقیتهای بسیاری در برگزاری این جشنواره داشتیم.
وی درباره رویکرد سال آینده بنیاد بین المللی غدیر اظهار داشت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند باید مسئله غدیر با منطق قطعی شیعه و کارهای پژوهشی تبیین شود.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر ابراز داشت: آموزههای علوی و تبیین فلسفه غدیر در دو گزاره «حکومت چگونه باید باشد» و «حاکم چه کسی باید باشد» تعریف میشود.
ظریف منش افزود: باید با کار علمی از مرزهای جغرافیایی خارج شویم و جامعه ما نیاز به آموزههای علوی دارد.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: اگر حقیقت غدیر در دستگاههای اجرایی ما وارد شود سیستم اداری ما را متحول خواهد کرد.
وی افزود: آموزههای غدیر و علوی برای سبک زندگی فردی و اجتماعی و همچنین تبیین آن برای بشریت بسیار مهم است.
مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر تصریح کرد: امروز حجم عظیم تبلیغات فرهنگی علیه ما صورت میگیرد و مستکبران شبهاتی را بر مقدسات ما وارد میکنند که علما در گذشته پاسخ آنها را دادهاند اما باید امروز با زبان جدید آنهارا بیان کرد.
ظریف منش ادامه داد: مستکبران که متوجه شدند نمیتوانند با هجوم تبلیغاتی مسلمانان را از هدفشان دور کنند با دلارهای نفتی مجموعهای از تکفیریها را حمایت کردند.
ظریف منش تاکید کرد: همه دنیای استکبار فلسفه غدیر را نشانه رفته که البته در مسئله غدیر دو دسته وجود دارد که یکی از آنها تشنه غدیر هستند و عدهای دیگر میخواهند غدیر را مورد هجمه قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد: تمامی مسئولان پذیرفتهاند که کانونهای غدیر را در دانشگاهها شکل بدهیم و کارگاههای امامشناسی را راه بیندازیم.