رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: سریعترین رشد در بخش صنایع غذایی مربوط به بخش آبزیپروری است.
به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان؛ محمد پورکاظمی، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در نخستین همایش "آبزی پروری نوین؛ فرصتها و چالشها" که هم اکنون در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در حال برگزاری است، با بیان اینکه تاریخچه موسسه سازمان شیلات کشور به سال 1296 برمیگردد، گفت: این موسه یکی از بزرگترین شبکههای علوم شیلاتی کشور است که 13 پژوهشکده از لحاظ بستر و فضای آزمایشگاهی فعال در کشور دارد که شش پژوهشکده آن در شمال، چهار عدد در جنوب و سه پژوهشکده دیگر آن نیز در آبهای داخلی کشور مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: در سال 2013 تقریبا میزان آبزی پروری ما با صیدهایمان متناسب بود که این موضوع نشان دهنده پیشرفت خوبی در زمینه آبزی پروری کشور است.
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور تصریح کرد: یکی از کاستیهایی که در زمینه آبزی پروری به آن کم توجهی شده است، عدم توجه کافی به پرورش سخت پوستان و صدفها است که باید این رویه تغییر کند و به آن توجه خاصی شود.
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور تصریح کرد: طبق گزارشات تهیه شده توسط فائو در سال 2014، سریع الرشدترین بخش در مجموعه صنایع غذایی بخش آبزی پروری و محصولات این بخش است که پتانسیل بسیار بالایی در زمینه مواد غذایی را دارد؛ از این رو نظیر چنین همایشهایی هم به لحاظ حفظ منابع و هم به لحاظ توسعه صنایع غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.
لازم به ذکر است، این همایش عصر فردا به کار خود پایان میدهد و در این مدت مقالههای ارسال شده به صورت شفاهی و پوستری ارائه خواهند شد.