به گزارش خبرنگار "خبرگزاري دانشجو" از ياسوج، علي مرادي عصر امروز در جمع خبرنگاران از اجرايي شدن طـرح شناسايي و هدايت تحصيلي استعدادهاي برتر(شهاب) در كهگيلويه و بويراحمد خبر داد و گفت: مسألة شناسايي، جذب و حمايت از نخبگان از جمله مواردي است كه مورد تأكيد رهبـر معظـم انقـلاب اسلامي و همة انديشمندان و صاحب نظران كشور است و در اسناد بالادستي كشور نيز نمـود بـارزي دارد و تا پیش از تأسیس بنیاد ملی نخبگان، «شناسایی» منحصر به قالب رقابت مانند المپیادهای علمی و «هدایت و پرورش» منحصر به قالب مراکز خاص مانند مدارس استعدادهای خاص بود که منجر به محدودیت افراد تحت پوشش میشد.
وي طرح شهاب را مهمترین طرح شناسایی مستعدان در عرصة آموزش عمومی دانست و گفت: از جمله سياستهاي كلي نظام در حوزه آموزش و پرورش بحث عدالت آموزشي بوده است و برای تحقق این امر مهم باید ظرفيتهاي كودكان، نوجوانان و جوانان كشور شناسايي شود.
رئيس بنياد نخبگان كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اهداف اين طرح بیان داشت: شناسايي، هدايت آموزشی، تربيتي و معنوي مستعدان دورۀ ابتدایي تا پايان دورۀ آموزش متوسطه و زمينهسازي براي استمرار حمايتها در مراحل مختلف آموزش عالي، پرورش مستعدان برتر و سرآمد و ایجاد سازوکارهای مناسب برای رشد و بالندگی آنان به عنوان سرمایههای ملی از جمله اهداف اجراي اين طرح به شمار ميآيند.
علي مرادي تقویت و درونی کردن هویت دینی و ملی مستعدان در دورههای تحصیلی به منظور احساس مسئولیت برای ایفای نقش سازنده در اعتلای کشور را از ديگر اهداف اجراي طرح شهاب عنوان كرد.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با آغاز فاز دوم مرحله آزمايشي طرح شهاب در کشور براي سال تحصیلی 93ـ94، این طـرح در استان نيز اجرا ميشود.