آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۲۹۵۱
معاون پژوهشی دانشگاه یزد:

تجهیزات خاک خورده دانشگاه‌ها باید بیشتر در راه کارآفرینی استفاده شود

معاون پژوهشی دانشگاه یزد با اشاره به وجود تجهیزات گران‌قیمت در دانشگاه‌ها گفت: ما باید بیشتر از تجهیزات خاک خورده دانشگاه‌ها در راستای کارآفرینی استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یزد، المدرسی، معاون پژوهشی دانشگاه یزد روز گذشته در همایشی با موضوع "معرفی مراکز نوآوری و مرکز رشد پارک علم و فناوری یزد" در سالن منتظر قائم دانشگاه یزد گفت: دانشگاه‌های استان و بخصوص دانشگاه‌های مادر باید به مراکز کارآفرینی تبدیل شوند تا دانشجویان بتوانند پس از فارغ‌التحصیلی در جهت کارآفرینی و تاسیس شرکت‌های کارآفرینی گام بردارند.

 

وی افزود: ارتقای دانشگاه‌ها از سطح فعلی به سطح کارآفرینی باید با برنامه‌ریزی انجام شود که ما نیز با برداشتن گام اول سعی بر بازنگری در حوزه سرفصل دروس و از بین بردن موانع بوروکراسی و ایجاد زمینه‌های عملی گام برداشته‌ایم.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: کارگاه‌های آموزشی کارآفرینی می‌تواند دانشجویان را در جهت کارآفرینی تاسیس شرکت‌های دانش بنیان راهنمایی کند.

 

المدرسی تصریح کرد: ما در دانشگاه‌ها از لحاظ وسایل و استعداد، امکانات خوبی داریم؛ اما متاسفیم که از این تجهیزات در راه کارآفرینی دانشجویان استفاده نمی‌شود؛ در صورتی که می‌توان بسیاری از فعالیت‌های پژوهشی و علمی و کارآفرینی را با آن انجام داد.

 

وی ادامه داد: الان متاسفانه برخی از هدف گذاری‌های تولید مقاله است؛ اما ما معتقدیم که باید در کنار آن نتیجه تحقیقات نیز بررسی شود و هدف آن نیز مشخص شود.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد گفت: در دانشگاه یزد مرکز نوآوری را در یک ماه آینده راه‌اندازی خواهیم کرد و اینجا محلی برای پیاده‌سازی ایده‌های دانشجویان خواهد بود و از پژوهش‌های دانشجویان نیز حمایت خواهد شد تا در این راستا ریاست دانشگاه حمایت‌های لازم را دارد تا محلی برای شرکت‌های جدیدالتاسیس شود.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های و پایان‌نامه‌های پژوهشی و حمایت‌های دانشگاه گفت: کارت حمایت از پروژه‌ها را آماده خواهیم کرد و به محض تصویب پایان نامه‌ها این کارت به آن‌ها داده خواهد شد تا در راستای کارپژوهشی از آن استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار