کد خبر:۳۷۳۰۱۷
آیت الله علم الهدی در جمع دانشجویان:

تحلیل ماهوی از ۱۶ آذر در مجامع آکادمیک ما وجود ندارد

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه 16 آذر یک حرکت دانشجویی نبود؛ بلکه منجر به حرکت دانشجویی شد، گفت: متاسفانه این روز به عنوان روز دانشجو در مجامع آکادمیک و جریان‌های اجتماعی دانشگاهی اعم از اساتید و دانشجویان مطرح می‌شود؛ اما یک تحلیل ماهوی روی این مسئله وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، آیت الله علم الهدی دقایقی پیش در جمع دانشجویان و فعالان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های مشهد در آستانه 16 آذر در مشهد بیان داشت: تشکر می کنم از حضور شما در این جلسه، مرا سرافراز کردید.

 

وی افزود: آنچه لازم است در ابتدا بگویم این است که ما یک تحلیل درست از 16 آذر نداریم و متاسفانه این روز به عنوان روز دانشجو در مجامع آکادمیک و جریان‌های اجتماعی دانشگاهی اعم از اساتید و دانشجویان مطرح می‌شود؛ اما یک تحلیل ماهوی روی این مسئله وجود ندارد.

 

امام جمعه مشهد با بیان اینکه 16 آذر یک حرکت دانشجویی نبود؛ بلکه منجر به حرکت دانشجویی شد، گفت: در حقیقت حرکت دانشجویی در 14 آذر صورت گرفت و منجر به حادثه 16 آذر شد.

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه به دلیل نبود تحلیل مناسب از حادثه 16 آذر جریان‌های لائیک و ضدارزشی این جریان را به نفع خود مصادره کرده‌اند، بیان داشت: حادثه‌ای که در سال 32 اتفاق افتاد و  و منجر به شهادت سه تن از دانشجویان، باید به درستی تحلیل شود که این دانشجویان از چه گروه و تباری بودند و چرا به شهادت رسیدند؟

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه حرکت دانشجویی آغاز شده در 16 آذر یک حرکت ضد آمریکایی بود، خاطرنشان کرد: پس از کودتای 28 مرداد و تا قبل از آن مسئله"مرگ بر آمریکا" به هیچ عنوان در کشور مطرح نبود؛ اما پس از 16 آذر و کشته شدن این سه دانشجو این شعار در میان دانشجویان طنین انداز شد.

 

وی با بیان اینکه یک تنش خاص سیاسی با سقوط مصدق کار خود را آغاز کرد، گفت: پس از سقوط دولت مصدق و اخراج انگلیسی‌ها از داخل کشور رابطه ایران و انگلستان به هم خورد و پس از کودتای 28 مرداد استعمار جدید با نفوذ آمریکا در کشور آغاز شد.

 

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه شایعه بازگشت انگلیسی‌ها تشنج سیاسی را در دانشگاه‌ها به اوج رساند، تصریح کرد: 14 آذر همزمان با برگشت کاردان سفارت انگلستان و از طرفی پس از کودتای 28 مرداد و بازگشت آمریکایی‌ها حرکت‌های دانشجویی در داخل دانشکده‌های دانشگاه تهران بالا گرفت.

 

16 آذر جنبش دانشجویی ضد آمریکا بود

 

آیت الله علم الهدی 15 آذر را یک درگیری دانشجویی در داخل دانشگاه دانست و افزود: حقیقت امر این است که صبح روز 16 آذر به هیچ عنوان حرکت اعتراضی از سوی دانشجویان در داخل دانشکده‌ها وجود نداشت و ارتش شاه گردان معروف"جانباز" را به صورت مسلح وارد دانشگاه کرد.

 

وی ادامه داد: این گردان با هدف متوقف کردن اعتراضات 14 و 15 آذر در ورودی دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی و فنی مستقر شدند تا از بالا گرفتن و ادامه یافتن این اعتراضات جلوگیری کنند.

 

عضو خبرگان رهبری با اشاره به دخالت سیاسی رئیس دانشگاه تهران در خصوص متوقف کردن حضور گردان جانباز در حالی که آنها را به گارد گرفتن در یک سوی دانشگاه هدایت می‌کند با این پاسخ از سوی فرمانده گردان روبرو می‌شود که ما امروز از شما فرمان نمی‌گیریم و براساس فرمان فرمانده خود عمل می‌کنیم.

 

آیت الله علم الهدی ادامه داد: در حالی که دخالت سیاسی به جایی نمی‌رسد و دانشجویان با توجه به حساسیت اوضاع از هر گونه اعتراض جلوگیری می‌کنند، عده‌ای از دانشجویان دانشکده فنی که در حال ورود به کلاس‌های خود در سکوت کامل بودند آتش رگبار بر روی آنان گرفته می‌شود و دانشجویان مصطفی بزرگ‌نیا، شریعت رضوی و احمد قندچی کشته می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه حرکت دانشجویی آغاز شده در 16 آذر یک حرکت ضد آمریکایی بود، خاطرنشان کرد: پس از کودتای 28 مرداد و تا قبل از آن مسئله"مرگ بر آمریکا" به هیچ عنوان در کشور مطرح نبود؛ اما پس از 16 آذر و کشته شدن این سه دانشجو این شعار در میان دانشجویان طنین انداز شد.

 

امام جمعه مشهد با انتقاد از نبود تحلیل مناسب نسبت به حادثه 16 آذر در میان مسئولان، نخبگان و قشر دانشگاهی کشور، ادامه داد: دو خاصیت بسیار مهم در خصوص اتفاق 16 آذر وجود دارد که اولین آن نگاه ستم‌شاهی و مانور دانشگاهی ضد نظام حاضر بود و دیگری جنبشی که براساس خون، ضد آمریکا ایجاد شد و تا به امروز ادامه دارد.

 

آیت الله علم الهدی ادامه داد: امروز باید دانشجویان اعتقادی و ارزشی ما این دو تحلیل را نسبت به 16 آذر پرنگ کرده و انجام دهند و اجازه ندهند برخی جریان‌های معاند و لائیک در داخل کشور جنبش دانشجویی 16 آذر را به نفع خود صادر کنند.

 

در فتنه 88 جریان‌های مصادره کننده جنبش دانشجویی عکس امام را پاره کردند

 

عضو خبرگان رهبری به فتنه 88 اشاره کرد و گفت: چرا باید عکس امام خمینی(ره) در 16 آذر که روز جنبش ضد استکباری است، پاره شود و فریاد"نه غزه نه لبنان" را در این روز سر دهند.

 

آیت الله علم الهدی ادامه داد: آمریکا این جنبش را به نفع خود مصادره کرده و عکس بزرگترین عنصر استکبار ستیزی که امام خمینی(ره) می‌باشد را در 16 آذر پاره می‌کنند.

 

وی با بیان این سوال که چرا این مسئله در تبیین‌های صورت گرفته در فتنه 88 مطرح نمی‌شود، خاطرنشان کرد: این به این دلیل است که اولین فریاد"مرگ برآمریکا" از زبان قشر دانشجو در 16 آذر سال 32 شنیده شد و یک عده از آدم‌هایی که با این نظام و حکومت مسئله دارند در حمایت از آمریکا در فتنه 88، 16 آذر را مصادره شخصی می‌کنند.

 

امام جمعه مشهد با بیان اینکه در 28 مرداد یک تبادل استعمار صورت گرفت و آمریکا جانشین انگلستان شد، گفت: جنبش دانشجویی علیه آمریکا بر روی خون شروع شد و این وظیفه تشکل‌های ارزشی دانشجویی است که بر روی این مسئله کار کنند و اجازه ندهند برخی معاندین در داخل و مغرضین در خارج به مصادره حوادث ارزشی انقلاب بپردازند.

 

عضو خبرگان رهبری به فضای امروزی دانشگاه اشاره کرد و افزود: علی رغم اینکه شما برادران و خواهران بر حسب نگاه آرمانگرای خود اوضاع دانشگاه را نامناسب می‌دانید و از آن راضی نیستید؛ اما من و امثال من از اوضاع دانشگاه راضی هستیم چون وجود شما را در دانشگاه‌ها می‌بینیم و مطمئن هستیم اجازه نخواهید داد چیزی خلاف مبانی نظام در دانشگاه رشد یابد.

 

امروز دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران مرکز غرب ستیزی است

 

وی با بیان اینکه دانشگاه در کشور ما براساس غرب زدگی و غرب فریفتگی ایجاد شده گفت: امروز دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران مرکز غرب ستیزی است و اگر فلان برنامه ضد آرمانی در دانشگاه قصد برگزاری در آن را داشته باشد، امروز دانشجویان آرمانخواه و مقاوم در مقابل آن ایستادگی می‌کنند.

 

آیت الله علم الهدی در انتقاد به سخن یکی از دانشجویان در بیان اینکه تشکل‌های ارزشی به تنهایی نمی‌توانند برنامه‌های فرهنگی ارائه دهند، خاطرنشان کرد: اگر بنا باشد شما سنگر خود را در برابر جریان‌های شکل گرفته در دانشگاه ناتمام ببینید و چشم کمک از سوی دیگران داشته باشید مطمئن باشید ما دیگر از کسی توقع نخواهیم داشت.

 

امام جمعه مشهد ادامه داد: شما باید از سلطه جریان‌های ضد ارزشی بر سنگر خود مراقبت کنید و در همه فعالیت‌ها و مبارزات عرصه جنگ نرم جلودار بوده و چشم طمع بر دیگران را نداشته باشید.

 

دیواره‌های قلعه جمهوری اسلامی ایران ولایت فقیه است

 

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مانند یک قلعه است، خاطرنشان کرد: این قلعه دیواره‌های بلندی دارد که مطمئن باشید که هیچ گاه هیچ کس نمی‌تواند از این دیواره‌ها عبور کرده و وارد جمهوری اسلامی ایران شود.

 

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه این دیواره‌ها ولایت فقیه است، بیان داشت: هر میکروبی که با این دیوار برخورد کند برگشت خواهد خورد و راه نفوذ به داخل جمهوری اسلامی ایران را از این دیوار پیدا نخواهد کرد.

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه این قلعه دروازه‌ای دارد که در صورت عدم مراقبت شما افسران جنگ نرم، دشمن راه نفوذ خود را ایجاد خواهد کرد، افزود: مردم سالاری دروازه این قلعه است که در صورت بی‌توجهی شما افسران جنگ نرم راه نفوذ از طریق جریان‌های معاند باز می‌شود و نقش شما بسیار در اینجا تعیین کننده است.

 

وی با بیان اینکه اگر عوامل جریان نخبگان با یک عملیات روانی از صحنه کنار زده شوند مردم مطالبات دینی و شرعی خود را از کجا باید جستجو کنند، گفت: جریان‌هایی که تلاش دارند خبرگان رهبری را دچار سیاست زدگی کرده و ورود و نفوذ افرادی که ایمان به خدا نداشته، التزام به ولایت فقیه ندارند و شیعه اسلامی نیستند به خبرگان را باز کنند تنها با حضور مطالبه گر دانشجویان و بیدار کردن مردم از طریق شما به عنوان سر انقلاب اسلامی به حاشیه رانده خواهند شد.

 

آیت الله علم الهدی به شکل گیری مدیریت‌های خاص در دانشگاه پس از آمدن دولت اصلاحات اشاره کرد و گفت: اینکه امروز مدیریت‌هایی در دانشگاه حاکم باشند که از رنگ‌های خاصی بر خوردارند امری عادی است همچنانکه که در همه مدیریت‌ها از جمله مدیریت امور خارجه می‌بینیم رنگ‌ها و توجهات خاصی وارد کار شده‌اند.

 

عضو خبرگان رهبری با انتقاد از سخن عنوان شده از سوی یکی از دانشجویان در خصوص همکاری نکردن معاونت فرهنگی در دانشگاه‌ها متذکر شد: به کار بردن عنوان تولیت پیام و معاون فرهنگی خود یک انحراف است زیرا فرهنگ دین ماست و نمی‌توان گفت تولیت فرهنگی در دانشگاه با کیست؟

 

وی ادامه داد: مسئله فرهنگ از سایر مسائل دانشگاه جدا نبوده و آمیخته با کل مسائل دانشگاه است و اینکه بگوییم تولیت فرهنگی، مسئول فرهنگی با نهاد رهبری کار فرهنگی خود را درست انجام نمی‌دهند اشتباه است چون کار فرهنگی بر عهده همه تشکل‌های دانشجویی است.

 

ورود هیات‌های مذهبی سکولار در دانشگاه‌ها بسیار خطرناک‌تر از وجود سکولار است

 

امام جمعه مشهد با بیان اینکه ما به دنبال برگزاری تجمع هیات مذهبی در مشهد، زنجان و اردبیل هستیم گفت: مشهد شهر بزرگی است و امیدواریم بتوانیم تجمع هیات مذهبی را مانند دو استان زنجان و اردبیل داشته باشیم البته این کار ساده‌ای نیست و زمانبر است.

 

وی در خصوص هیات‌های مذهبی سکولار در داخل دانشگاه‌ها گفت: ما دو نوع سکولار داریم، سکولاری که می‌خواهد دین را از سیاست جدا کند و یک سکولار که می‌خواهد سیاست منهای دین ایجاد شود.

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه سکولار شدن برخی هیات‌های مذهبی بسیار خطرناک است، گفت: ما دو نوع سکولار منفی و مثبت داریم که سکولار منفی می‌خواهد از دین به نفع مقاصد خود استفاده می‌کند؛ اما سکولار مثبت می‌خواهد سیاست اجرایی؛ اما دین را در خود نداشته باشد که هر دو سکولار شرک و کفر است.

 

امام جمعه مشهد تاکید کرد: ورود هیات‌های مذهبی سکولار در دانشگاه‌ها بسیار خطرناک‌تر از وجود سکولار است و باید مراقب باشید جریان‌های متحجر در دانشگاه‌ها رشد نیابد چون خطرناک تر از جریان لائیک است.

 

وی در پاسخ به دانشجویی در خصوص استفاده از فضای مجازی به نفع نیروهای ارزشی گفت: آبی که ویروس دارد را نمی‌توان استفاده کرد؛ زیرا به میکروب دچار شده؛ چطور شما می‌خواهید از شبکه‌های آلوده به ویروس به نفع نظام استفاده کنید؟

 

عضو خبرگان رهبری گفت: من سه حرف در مورد شبکه‌های اجتماعی دارم، در ابتدا باید خودمان در دولت براساس توان داخلی شبکه‌های اجتماعی ایجاد کنیم، همچنین اجازه ندهیم مردم از ویروس موجود در شبکه‌های اجتماعی استفاده کنند و پروژه‌ای راه اندازی کنیم تا مردم از این شبکه‌ها دوری کنند.

 

امام جمعه مشهد در مورد فیلترینگ هم گفت: ما باید قسمت‌های مشکل دار را فیلتر کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار