آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۰۲۹
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران:

مبنای اصلی جنبش دانشجویی در ۶۰ سال گذشته استکباری‌ستیزی بوده است

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران گفت: آنچه که در 60 سال جنبش دانشجویی مشاهده می‌شود، استکبارستیزی است که یکی از پایه‌های اساسی شکل‌گیری انقلاب اسلامی بوده است.

یاسین قاسمی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در ساری، ضمن گرمیداشت روز دانشجو بیان داشت: آنچه که در 60 سال جنبش دانشجویی مشاهده می‌شود، استکبارستیزی است که یکی از پایه‌های اساسی شکل‌گیری انقلاب اسلامی بوده است که پرچم‌دار آن حرکت عظیم، امام روح‌الله (ره) بودند.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران ادامه داد: انقلاب خمینی در نتیجه انقلاب رسول الله با شعار "اشدا علي الكفر رحماء بینهم" و همچنین انقلاب عاشورا با ضدیت با استکبار اموی بوده است.

 

قاسمی در ادامه افزود: 16 آذر نمادی از سلطه ظالم بر مظلوم بود که پس از چندین دهه، آمریکا و هم‌پیمانانش همچنان از آن سیاست خود پیروی می‌کنند و به دنبال غل و زنجیر کشاندن ملت‌ها هستند و نمونه‌ بارز آن، همان مسئله هسته‌ای است که آمریکا، دنبال به کرسی نشاندن مواضع خود است و خواهان آن است که جمهوری اسلامی را از دست‌یابی به انرژی هسته‌ای که "حق" اوست، بازدارد.

 

وی تصریح کرد: مظلومیت شهدای دانشجوی سال 1332 به حدی بوده که آمریکاستیزی به عنوان گفتمان استکبارستیزی در اذهان مردم و انقلاب اسلامی گره خورده است.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران ادامه داد: برخی مدعی آنند که گفتمان آمریکاستیزی بعد از انقلاب تبدیل به هویت جمهوری اسلامی شده است، ادعای آنان از پایه بی‌اساس است؛ چرا که قبل انقلاب، هویت آمریکا، اسلام‌ستیزی و ایران‌ستیزی بوده که باعث نابودی رژیم پهلوی شد.

 

قاسمی در پایان خطاب به وزیر جدید علوم گفت: تشکل‌های دانشجویی از فرهادی، وزیر جدید علوم، می‌خواهد که پس از التهاب‌هایی که در دانشگاه‌های کشور رخ داده است، دانشگاه‌ها را بدون هیچ جنجال آفرینی و سیاسی‌بازی مدیریت کند و پیشرفت علمی را اولویت اصلی خود قرار دهد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار