به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مصطفی باقرزاده امروز در سالن جلسات موسسه غیر انتفاعی حکمت رضوی در مشهد با بیان اینکه عدهای در فتنه 88 تلاش داشتند انقلاب تازهای را ایجاد کنند، گفت: مبلغ گفتمان این انقلاب اسلامی جدید کیست؟ متاسفانه ما در فتنه 88 روحانیونی داشتیم که تریبونهایشان مبلغ اسلام آمریکایی بود.
وی فتنه سال 88 را نتیجه سلسلهای از فتنههای به هم پیوسته در سالهای گذشته دانست و افزود: جمع بندی تمامی تلاشهای سال 78 در قالب فتنه کوه دانشگاه حاصلش در فتنه 88 نمایان شد و اگر بگوییم این فتنهها بصورت دوی مارتون امداد چوب دستش، دست به دست میشد اشتباه نکردیم.
این استاد دانشگاه فتنه 88 را طرح ریزی شده از سوی برنامه ریزان بسیار خبره دانست و گفت: این فتنه از هشت ماه قبل از انتخابات کلید خورد و اولین هشدار مقام معظم رهبری به مسئولانی که قصد ایجاد فتنه را داشتند در آبان سال 87 در سخنرانی ایشان بیان شد.
باقرزاده با بیان اینکه مقام معظم رهبری در آبان 87 خطاب به مسئولان هشدارهای لازم را دادند، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در این سخنرانی گفتند سیاسیونی که میخواهند در کشور فعالیت کنند حواسشان باشد اگر بنا دارند جریانی را رقم بزنند در این جریان چه ببرند چه بیازند دشمن هستند.
وی به سبقه موسوی در ابتدای انقلاب اشاره کرد و گفت: موسوی دارای دو سابقه قبل و بعد از انقلاب بود. فعالیتهای موسوی قبل از انقلاب ختم به دو کار میشود، کتاب مبانی اقتصاد اسلامی که به نام حسین رهجو چاپ شد و نمایشگاه نقاشی مردم مسلمان که این نمایشگاه را نیز میر حسین موسوی با نام حسین رهجو افتتاح کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: موسوی قبل از این در یک کمیته سه نفره مشتکل از خودش، بازرگان و یک نفر دیگر حضور داشت که بازرگان فراری، آن فرد مورد نظر کشته و وضعیت خودش نیز در حصر است.
باقرزاده با بیان اینکه موسوی پسر یک تاجر بود، خاطرنشان کرد: وی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در رشته معماری از دانشگاه ملی بود که امروز این دانشگاه به نام دانشگاه شهید بهشتی است.
وی به حضور موسوی در حلقه پیمان اشاره و تصریح کرد: موسوی در دولت رجایی وارد روزنامه اطلاعات شد و سردبیری آن را به عهده گرفت و در همان زمان کاندیدای وزارت خارجه دولت شد.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه شهید آیت و عبدالحمید دیالمه دو نطق اساسی در رد صلاحیت موسوی به عنوان وزیر امور خارجه داشتند، بیان داشت: با دو نطق این دو شهید، موسوی شکننده ترین رای را در میان وزیران پیشنهادی از آن خود کرد.
باقرزاده از ارتباط موسوی با یکی از اشخاص مهم کشور از ابتدای فعالیتهای سیاسیاش تا کنون پرده برداشت و گفت: شهید آیت عضو حزب جمهوری بود و هنگامی که بنا داشت علیه موسوی در مجلس آن زمان نطق کند رئیس مجلس وقت به وی میگوید شما حق ندارید، علیه عضو دیگر حزب جمهوری حرف بزنید.
وی با بیان اینکه امام (ره) برای پست نخست وزیری زیاد رقبت به انتخاب موسوی نداشتند، گفت: نظر امام(ره) در ابتدا برای نخست وزیر پرورش و پس از آن ولایتی و به اجبار در مرحله سوم موسوی بود.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: موسوی در دولت اول دو بار استعفای خود را اعلام کرد و این رفتار را در دولت بعد سه مرتبه تکرار کرد، جالب است بدانید آخرین استعفای موسوی پیمانی بود که به قول مقام معظم رهبری وی در مشهد و در داخل اتومبیل از رادیو این موضوع را مطلع شدند.
باقرزاده با بیان اینکه بعد از استعفای سوم موسوی سه روز خود را خانه نشین کرد، گفت: پس از این رفتارها امام(ره) در پیغامی به موسوی فرمودند«اگر از خانه بیرون نیایی پیامی میدهم که برای دنیا و آخرتت کفایت کند».
وی در ادامه بیان داشت: در حقیقت بحث تقلب در انتخابات به هیچ عنوان موضوعیت نداشته است، یکی از آقازاده ها که اخیرا بیست و چهارمین جلسه محاکمه اش هم برگزار شده بود سامانه پیامکی را در دوران فتنه به صورت وارداتی وارد کشور می کند تا از این طریق تفکر تقلب را در ذهن مردم جا بیندازد.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه این آقازاده به صورت رسمی اراذل و اوباش کشور را ساماندهی کرده و نقش هر یک را مشخص میکند، گفت: چگونه میشود یک نفر بتواند با این مهارت اراذل و اوباش کشور را برای به آشوب کشاندن تهران هماهنگ کند.
وی تصریح کرد: فتنه 88 تلاشی بود که در سال 84 نیز جهت انجام آن برنامه ریخته بودند، به نحوی که مصطفی معین با شعار انتخاباتی اش که شعری از داریوش اقبالی بود وارد عرصه انتخابات شد.
باقرزاده ادامه داد: برادر رئیس جمهور آن موقع در سال 84 (محمدرضا خاتمی) در نطق خود در کلیپ تلویزیونی معین به صراحت میگوید ما ولایت فقیه را قبول نداریم. از طرفی16 میلیارد تومان تنها برای ایجاد جریان دختران فیروزه ای جهت پوشیدن مانتوهای به رنگ فیروزه در سطح شهر تهران هزینه میکنند که هماهنگی این دختران نیز بر عهده فائزه هاشمی بود که چند هفته پیش قصد سخنرانی در دانشگاه آزاد مشهد را داشت و از این شهر فرار کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه بحث کشته سازی را فرایند بسیار پیچیده و مهم در فتنه 88 دانست و گفت: از تمام کشتههایی که موثران در فتنه در سال 88 نام بردند تنها ندا آقاسلطان، کشته شد و ترانه موسوی با حمایت یکی از خواص کشور اکنون درجزایر قناری آمریکا به سر میبرد.
وی در ادامه با بیان اینکه نامه هاشمی به مقام معظم رهبری دارای فراز و فرودی است که باید به آن بپردازیم، گفت: نامه ای بدون سلام و وسلام به گونه ای نوشته شده است که در ابتدا هاشمی رفسنجانی به اتفاقات ایجاد شده اشاره و در نهایت بدون به پایان رساندن درست نامه اعلام میکند که سیل خروشانی مردمی که احساس میکنند به آنها خیانت شده است را نمیتوان جمع کرد.
باقرزاده خاطرنشان کرد: در مقابل خواسته ناحق موسوی که ابطال انتخابات را میخواست باید بگویم هیچ گاه نظام جمهوری اسلامی خود را به هر قمیتی که باشد زیر پا نخواهد گذاشت.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه 17 بیاینه در طول هشت ماه در خصوص فتنه و انتخابات از سوی مجمع روحانیون مبارز انتشار پیدا کرد گفت: متأسفانه سران فتنه کاری کردند که شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه» در تهران شنیده شود و از طرفی به تکیه امام حسین (ع) توهین شود.
وی با بیان اینکه موسوی در برابر خواسته رسانه ملی جهت برگزاری مناظره، مقاومت کرد، گفت: آنانی که امروز گستاخانه حصر را زیر سوال میبرند و این عمل را غیرقانونی میدانند باید پاسخ این سوال را بدهند که اگر حصر غیرقانونی است؛ چرا برای ادعای تقلب غیرقانونی موسوی کسی به دنبال قانون نبود؟
باقرزاده در پایان گفت: موسوی میدانست اگر در رسانه ملی حضور پیدا می کرد حتی در برابر یک دانشجوی ساده و سوالات ساده درباره تقلب پاسخی نخواهد داشت، به همین دلیل یک سال و نیم پس از فتنه در حالی که دوباره بیاینه ای جهت تجمع طرفداران خود صادر کرده بود جهت جلوگیری از اقدامات بعدی او حصر از سوی عالی ترین نهاد قانونی کشور تصویب شد.