کد خبر:۳۷۸۰۶۷

همایش «تلفیق میکروماشین‌ها و نانوفناوری» در دانشگاه یزد برگزار شد

همایش «تلفیق میکروماشین‌ها و نانوفناوری و کاربردهای آن در علوم مهندسی و پزشکی» در دانشگاه یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، ‌ همایش «تلفیق میکروماشین‌ها و نانو فناوری و کاربردهای آن در علوم مهندسی و پزشکی» روز گذشته با حضور مسعود آگاه، عضو هیات علمی موسسه فناوری ویرجینیا (VirginiaTech) آمریکا و مدیرآزمایشگاه سیستم‌های میکروالکترومکانیکی (MEMS) در سالن آمفی تئا‌تر دانشگاه یزد برگزار شد.

 

آگاه، مدیر آزمایشگاه سیستم‌های میکروالکترومکانیکی در این همایش با اشاره به فعالیت‌ها و تحقیقات انجام شده در بخش‌های نانونفناوری و تلفیق میکروماشین‌ها گفت: با مطالعه ویژگی‌های ویسکوالاستیک سلول‌های تخمدان موش توانسته‌ایم تفاوت‌های میان مراحل اولیه سرطان تخمدان و حالت‌های پیشرفته و تهاجمی آن را تشخیص دهیم.

 

وی افزود: ‌زمینه کار ما در سیستم‌های مایکرو ماشین است و کار ما از سال ۲۰۰۵ با نانوتکنولوژی صورت گرفته است که سه زمینه اصلی کار ما ایجا تکنولوژی‌های جدید، استفاده از این تکنولوژی‌ها، جداسازی و بررسی اصلاعات می‌باشد.

 

عضو هیات علمی موسسه فناوری ویرجینیا آمریکا ادامه داد: در مورد سلول‌های سرطانی در سرطان سینه نیز ما اقداماتی داشتیم که بتوانیم برای احیای سلول‌ها فعالیت کنیم و دارویی به نام سا‌ها ایجاد کرده‌ایم که سلول‌های سرطانی را به سلول‌ها برگردانده و اثر تغییرات فیزیکی در سلول را مشاهده کنیم و تشخیص زود‌تر را داشته باشیم و برای پیشگیری از ان فعالیت کنیم.

 

آگاه تصریح کرد: ‌ما در زمینه‌های مختلفی از جمله ایجاد تراشه با ویژگی‌های خاص ساختاری فعالیت داریم که در سلول‌های مختلف انسان به کار برده می‌شود و با شکل‌های مختلف ما می‌توانیم ان‌ها را بسازیم و استفاده نماییم.

 

لازم به ذکر است، مسعود آگاه (متولد ۱۳۵۳- مشهد) در سال ۱۳۷۱ با کسب رتبه اول کنکور سراسری در رشته مهندسی برق- الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و مدارک کار‌شناسی و کار‌شناسی ارشد الکترونیک خود را به ترتیب در سالهای ۱۳۷۵ و ۱۳۷۷ از این دانشگاه اخذ کرد.

 

از افتخارات و اقدامات او در این دوره می‌توان به رتبه دوم اولین المپیاد دانشجویی مهندسی برق (۱۳۷۵)، رتبه سوم کنکور کار‌شناسی ارشد مهندسی برق (۱۳۷۵)، دبیر اولین دوره کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران (۱۳۷۷)، عضو هیات موسس و اولین رئیس سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران، دانشجوی نمونه کشوری (۱۳۷۷) اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار