کد خبر:۳۷۸۳۴۴
حسینی در جمع دانشجویان:

در هر فتنه‌ای کسانی هستند که با وجود داشتن قدرت تشخیص حق و باطل، سکوت می‌کنند/ امثال «طلحه» و «زیبر» پس از انقلاب زیاد داشته‌ایم

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در هر فتنه‌ای کسانی هستند که با وجود اینکه قدرت تشخیص حق و باطل را دارند، جرات بیان آن را ندارند؛ اینگونه افراد در فتنه سال ۸۸ وجود داشتند که از ترس اینکه مبادا با گفتن برخی حقایق عده‌ای با آنها مخالف کنند، سکوت اختیار کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، سید محمد حسینی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در ویژه برنامه نهم دی‌ماه که صبح امروز در دانشگاه اشرفی اصفهانی برگزار شد، با اشاره به آمادگی مردم و فراهم بودن شرایط برای ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) گفت: برای قیام امام زمان (عج) باید آمادگی همه مردم جهان و شرایط مساعد برای ظهور آن حضرت وجود داشته باشد تا قیام حضرت مهدی(عج) محیا شود؛ همان‌طور اگر آمادگی مردم ایران وجود نداشت انقلاب اسلامی هم به جایی نمی‌رسید.

 

وی انقلاب اسلامی ایران را پیش زمینه ظهور حضرت مهدی (عج) دانست و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران تبدیل به یک انقلاب جهانی شد و این انقلاب زمینه را برای انقلاب حضرت مهدی (عج) تسهیل نمود.

 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ایران در منطقه خاورمیانه حرف اول را می‌زند، گفت: غربی‌ها هم به این مسئله اعتراف می‌کنند و می‌دانند که ایران قدرت اول منطقه است و از ابتدای انقلاب اسلامی تلاششان بر نابودی این کشور و نظام بوده است ولی به نتیجه‌ نرسیده‌اند.

 

حسینی بیان داشت: طلحه و زبیر یاران از یاران پیامبر بودند و جزو حامیان حضرت علی به حساب می‌آمدند؛ اما همین افراد بعدا به دلیل دچار شدن به هواهای نفسانی و قدرت طلبی در مقابل اسلام و پیامبر ایستادند و از این گونه موارد در تاریخ و علی الخصوص در دوره پس از انقلاب اسلامی ما هم زیاد بوده است.

 

وی تصریح کرد: در هر جایی که فتنه‌ای رخ می‌دهد فضای غبار آلودی ایجاد می‌گردد که تشخیص درستی و نادرستی، حق و باطل در آنجا برای افراد معمولی سخت است؛ ولی برای افرادی که بصیرت دارند، مبرهن است که حق و باطل در کجا قرار دارد.

 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: متاسفانه در هر فتنه‌ای کسانی هم به جز آن دو گروه هستند که با وجود اینکه قدرت تشخیص حق و باطل را دارند، جرات بیان آن را ندارند و سکوت می‌کنند؛ اینگونه افراد در فتنه سال ۸۸ وجود داشتند که از ترس اینکه مبادا با گفتن برخی حقایق عده‌ای با آنها مخالف کنند، سکوت اختیار کردند.

 

حسینی افزود: دشمن با طراحی نقشه‌های فراوان از قبل در صدد ایجاد فتنه‌ 88 بود و عواملی را در داخل کشور برای هدف خود در نظر داشت.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم خاطرنشان کرد: در این میان عده‌ای در داخل کشور فریب دشمن را خوردند، در زمین دشمن بازی کردند و برخی دیگر هم به اشتباه گمان کردند ظلمی شده و باید در مقابل آن ظلم بایستند.

 

حسینی حتک حرمت صاحت مقدس و حریم اهل بیت (ع) در فتنه ۸۸ را جدا از مسائل مربوط به انتخابات دانست و افزود: وقتی مردم دیدند که شعارها و اعتراض‌ها به دین و مذهبشان اهانت می‌کند، حتی کسانی که به دو نامزدهای دیگر رأی داده بودند، از آنها اعلام براعت نمودند.

 

وی با بیان اینکه ادعای تقلب میلیونی در انتخابات امری غیر ممکن بود، گفت: مگر اولین انتخاباتی بود که برگزار شده بود؟ آنهایی که ادعای تقلب در انتخابات داشتند نتوانستند سند و مدرکی مبنی بر تقلب میلیونی ارائه دهند، مگر ۱۸ میلیون رأی شوخی است که جابجا شود؟

 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: وقتی بعد از اعلام نتایج انتخابات سال 88 و طرح مسئله تقلب در انتخابات، شورای نگهبان پذبرفت که 10 درصد صندوق‌های رأی را مورد باز شماری قرار می‌دهد؛ اما در مقابل، معترضان گفتند که اگر هزاران بار دیگر هم بازبینی شود تعداد این رأی ها نسبت به قبل فرقی نمی‌کند و دولت از قبل کاری کرده که انتخابات به نفع خودش تمام شود.

 

حسینی با اشاره به اینکه سران فتنه ابطال انتخابات را خواستار شدند، خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این ادعا گفتند ما نمی‌توانیم بدعت گذاری کنیم و جمهوریت نظام را با ابطال انتخابات زیر سوال ببریم.

 

وی با تاکید بر اینکه برخی از عوامل فتنه ۸۸ می‌گفتند ما قانون اساسی را قبول نداریم، افزود: کسی که قانون اساسی یک کشور را قبول ندارد حق رئیس جمهور شدن را هم ندارد.

 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: در روز عاشورای سال ۸۸ به امام حسین (ع) اهانت شد و در آن روز فتنه گران سوت و کف زدند و به ساختمان‌ها حمله کردند؛ اگر سران فتنه می‌خواستند مواضع خود را جدای از آنها بدانند باید از آنها اعلام برائت می‌کردند.

 

حسینی با بیان اینکه ایران امنیت کشورهای همسایه را تامین کرده است، تصریح کرد: یکی از دلایلی که امسال مردم و حکومت عراق بیش از گذشته پذیرای زائران ایرانی بودند و سهولت در سفر به کشور عراق را برای مردم ایران ایجاد کردند، این بود که ایران بسیاری از مشکلات نظامی و امنیتی عراق را در طول چند سال اخیر برطرف کرده بود.

 

وی خاطرنشان کرد: فتنه 88 به حیثیت و اعتبار جهانی کشورمان آسیب زد؛ ۴۰ میلیون رای مردم در آن سال عدد کمی نبود و ما می‌توانستیم با این تعداد رای دهنده در کل جهان مانور اقتدار داشته باشیم.

 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: این فتنه هشت ماهه، کشور را دچار لطمات سیاسی و اقتصادی جبران ناپذیری کرد؛ تا جایی که برخی از کارشناسان مسائل سیاسی می‌گویند این ۸ ماه از ۸ سال دفاع مقدس سخت تر بود و نباید فراموش کرد که یکی از دلایل عمده تحریم‌های اقتصادی، سیاسی و تحریم برخی از اشخاص و مسئولان کشور همین فتنه بود.

 

حسینی در پایان تاکید کرد: فتنه یک آزمون و امتحانی سخت است که ملت ایران از آن سربلند بیرون آمدند و حماسه 9 دی در حقیقت لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار