آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۱۰۸۴
مجتبی شاکری مطرح کرد:

نبود شاخص های پایش مانند آن است که بدون متر اندازه گیری کنیم

رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: طبق فصل نهم برنامه پنج ساله دوم شهرداری، این مجموعه مکلف شده بود نظامنامه‌ها و دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها را به شورا ارسال کند که در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مجتبی شاکری عضو شورای شهر تهران در یکصد و بیست و سومین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه 23 دی‌ماه سالروز حضور اعضای شورای شهر و شهردار تهران و سایر مدیران شهری خدمت مقام معظم رهبری است، گفت: مناسب بود که در چنین روزی گزارشی از سوی شورا و شهرداری در زمینه تحقق منویات مقام معظم رهبری تهیه می‌شد.

 

وی تصریح کرد: در آن دیدار مقام معظم رهبری بر سه موضوع حمایت ف نظارت و هدایت تاکید داشتند که باید سر لوحه  کار شورا قرار گیرد.

 

شاکری افزود: جهت نظارت بر عملکرد شهرداری به 6 عنصر نیاز داریم که از این 6 عنصر، 4 عنصر به شورا و 2 عنصر به شهرداری برمی‌گردد.

 

وی با ذکر این 6 عنصر گفت: 4 موردی که به شورا بر می گردد عبارتند از نبود سامانه اطلاعاتی مشترک ،نبود مکانیسم برای گزارش گیری از شورایاری ها ، نبود مکانیسم برای گزارش گیری از ذی حساب ها ،نبود مدلی برای بازدید های نقطه ای از جمله مواردی است که اگر شکل نکیرند نظارت شورا آنگونه که باید نخواهد بود حتی اگر کار به تذکر ، سوال و یا استیضاح برسد.

 

عضو شورای شهر تهران در تشریح دو عنصر مورد نیاز برای نظارت که به شهرداری بر می گردد  گفت: طبق فصل 9 برنامه پنج ساله دوم شهرداری، شهرداری تهران مکلف شده بود که طی زمان‌های سه ماهه، چهارماهه و شش ماهه، نظام‌نامه دستورالعمل و آیین‌نامه‌های مربوطه را به شورا ارسال کند که صورت نگرفته است، ضمن اینکه در خصوص شاخص‌های پایشی نیز اقدام مؤثری انجام نشده است.

 

شاکری خاطر نشان کرد: در واقع اکنون مرکز مطالعات شهرداری تهران موظف به این نیست که شاخص های پایش را معرفی کند حال بگویید ما می توانیم بدون متر اندازه گیری کنیم.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران یاد آور شد: شهرداری همچنان موظف شده شاخص‌هایی که برنامه را پایش می‌کند ارائه دهد اما در این زمینه نیز اقدامی صورت نگرفته است. اگر شما در این خصوص اقدامی دیدید ما هم دیده‌ایم. در این وضعیت اجرای برنامه سال 93 و 94 راه‌رفتن در تاریکی است. طی گزارشی توسط کمیسیون برنامه و بودجه به 690 پروژه اشاره شد که باید مطالعات زیرساختی آنها انجام شود اما توان شهرداری در این حد نیست که نیازسنجی و ظرفیت‌سنجی پیوست‌های این تعداد پروژه را به ما  ارائه دهد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار