آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۰۵۲

تعیین تکلیف دانشگاه اصفهان؛ مهمترین مطالبه دانشگاهیان در سفر استانی رئیس‌جمهور

در چند ماه گذشته دانشگاه اصفهان به شدت دچار فضایی سیاست زده است موضوعی که باید حتما مورد توجه رئیس جمهور و اعضای هیات دولت در سیزدهمین سفر استانی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، پس از گذشت بیش از ۱۸ ماه از عمر دولت یازدهم، دانشگاه اصفهان به عنوان یکی از دانشگاه های مادر کشور هنوز با سرپرستی هوشنگ طالبی به کار خود ادامه می دهد.


۱۹ آذرماه ۹۲ رضا فرجی دانا، وزیر سابق علوم در حکمی محمد حسین رامشت را از سمت ریاست دانشگاه اصفهان عزل کرد، پس از آن هوشنگ طالبی که در هشت سال دوران اصلاحات بر کرسی ریاست دانشگاه اصفهان تکیه زده بود مجددا به عنوان سرپرست دانشگاه اصفهان منصوب شد.


طبق قانون وزیر علوم سرپرست سه ماه فرصت دارد تا گزینه مدنظر خود را برای بررسی صلاحیت به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند که این زمان تا شش ماه قابل تمدید است؛ اما هوشنگ طالبی تا ۱۹ خرداد ماه ۹۳ که مدت شش ماهه به پایان رسید، نتوانست رای لازم را برای کرسی ریاست دانشگاه اصفهان بدست آورد.


پس از این مدت برخی اخبار حاکی از این بود که دیوان عدالت اداری امضای هوشنگ طالبی را فاقد اثر اعلام کرده است، موضوعی که توسط مسعود کثیری مدیر روابط عمومی دانشگاه اصفهان تکذیب شد.


پس رای اعتماد مجلس به محمد فرهادی در پنجم آذرماه یکی از توقعات از وزیر علوم مشخص شدن هر چه سریعتر تکلیف ریاست دانشگاه اصفهان بود، موضوعی که با گذشت بیش از دو ماه هنوز محقق نشده و هنوز هوشنگ طالبی به صورت غیرقانونی به کار خود ادامه می دهد.


۱۵ بهمن ماه، اصفهان میزبان رئیس جمهور خواهد بود؛ اما همچنان دانشگاه اصفهان در بلاتکلیفی به سر می‌برد. موضوعی که به هیچ وجه به صلاح جامعه دانشگاهی کشور نیست، در چند ماه گذشته دانشگاه اصفهان به شدت دچار فضایی سیاست زده شده است. موضوعی که باید حتما مورد توجه رئیس جمهور و اعضای هیات دولت قرار گیرد.


شاید یکی از مهمترین درخواست های جامعه دانشگاهی استان اصفهان از ریاست جمهوری در سفر اخیر مشخص شدن تکلیف ریاست این دانشگاه باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار