به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام ایمانیان در جمع خادم الشهدای سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی در بازدید از یادمان های دوران دفاع مقدس با بیان اینکه سه مسئله کلی در باب احکام اسلام وجود دارد، گفت: مسئله اول به این نکته اشاره دارد که یک فعل حرام را نمی توان با یک فعل حلال جا به جا کرد و یا امری واجب را ذره ای کم یا زیاد کرد.
وی افزود: در دوران پیامبر اکرم (ص) عده ای از جوانان ازدواج نمی کردند و برای زندگی به غارها پناه می بردند آیه ای بر پیامبر نازل شد که به آنها بگو ای کسانی که حلال خداوند را بر خود حرام کرده اید شما جزئی از بندگان من محسوب نمی شوید.
این روحانی کاروان خادم الشهدای دانشجویی خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه نکته دوم غیر قابل تغییر بودن احکام اسلامی و دائمی بودن آنهاست، خاطرنشان کرد: برخی متاسفانه احکام واجب الهی را به صورت دل به خواهی رعایت می کنند به نحوی که به عنوان مثال در شب عروسی چشم های خود را بر حرام می بندند و با بیان اینکه یک شب هزار شب نمی شود فعل حرام و حلال را در کنار هم قرار می دهند.
حجت الاسلام ایمانیان با اشاره به حضور حجت الاسلام ماندگاری در منطقه طلائیه گفت: نکته مهم دیگر این است که شما نمی توانید احکام الهی را کم یا زیاد کنید و اگر قرآن را به عنوان بهترین همراه در زندگی با خود داشته باشید در انجام احکام الهی دچار مشکل نخواهید شد آنچنان که حجت الاسلام ماندگاری در زیارتی که از یادمان شهدای طلائیه داشتند بر این نکته تاکید کرد که شهدای دوران دفاع مقدس قریب به اتفاق مانوس با قرآن بوده اند.
وی در ادامه با بیان اینکه کلمه حکیم در قرآن بسیار تکرار شده است، گفت: یکی از معناهای حکیم بندگی در برابر خداست و دیگر معنای آن شناخت امام مهربان می باشد؛ اما معنای سوم نیز از حکیم وجود دارد و آن مدیریت است. مدیریتی که انسان باید در زندگی خود براساس خواست خداوند اجرایی کند.
این راوی خادم الشهدای دانشجویی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برای اینکه انسان بتواند در مدیریت موفق باشد نیازمند چهار ویژگی است که اولین آن داشتن شغل است، اینکه نکته آن قدر دارای اهمیت است که در روایات داریم انسان بیکار نزد خداوند جایگاهی ندارد.
حجت الاسلام ایمانیان نکته دوم را داشتن مناجات با خداوند برشمرد و گفت: جهت جاری کردن مدیریتی موفق در زندگی باید مناجات های خود را با خداوند مورد توجه قرار دهیم که ذکر، دعا و خواندن قرآن از انواع مناجات به شمار می رود که مجموع آنها در نماز وجود دارد.
وی ادامه داد: مرحوم آیت الله بهشت در یکی از دروس اخلاق خود می فرمایند در دوران دفاع مقدس شب ها جهت قرائت نماز شب برمی خاستم یکی از شب ها در حالی که دو ساعت به نماز شب باقی مانده بود به سمت تانکر آب رفتم تا به وضو گرفتن و نیایش بپردازم. در آن سکوت شب صدای زمزمه هایی را از بیابان شنیدم خوب که دقت کردم گریه های رزمنده ای را می شنیدم که در حال نیایش با خداوند بود. آن قدر این نیایش ها سوزناک بود که من نیز در همان جا نشستم و به دعاهای جاری شده بر زبان این رزمنده اشک می ریختم.
حجت الاسلام ایمانیان با بیان اینکه نکته سوم شناسایی عیوب قبل از مرگ است، متذکر شد: پس از عبادت های خالصانه و مناجات های عاشقانه که در دوران دفاع مقدس باشکوه ترین های آنها را در میان رزمندگان می دیدیم شناسایی عیب ها قبل از فرارسیدن مرگ نکته سومی است که باید جهت داشتن مدیریتی قاطع در زندگی به آن دست پیدا کنیم.
وی نکته چهارم و پایانی را داشتن تفریح های سالم دانست و خاطرنشان کرد: در اسلام بر شناسایی تفریح های سالم تاکید بسیار شده است که یکی از مهمترین این تفریحات پیاده روی و حرکت پیاده به سمت مساجد و حرم ائمه (ع) است.
این راوی خادم الشهدای دانشجویی خراسان رضوی در پایان با بیان اینکه قدر خود را بدانید و در خدمت به زائران شهدا به خودسازی پرداخته و خود را فراموش نکنید، گفت: خادم الشهدا توفیقی را به دست آورده اند که بسیاری از زائران آرزوی آن را دارند. قبل از به پایان رسیدن و جدا شدن از این فضا به شکلی به شهرها برگردید که خادم مردم در راه اسلام باشید.