کد خبر:۳۸۶۴۵۱
رئیس دانشگاه گیلان:

همکاری و همدلی در کارها در ارتقای سطح آموزش عالی و حل مسائل استان تأثیرگذار است

رئیس دانشگاه گیلان گفت: همکاری و همدلی در کارها در ارتقای سطح آموزش عالی و حل مسائل استان تأثیرگذار است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، احمد رضی امروز در نشست هم اندیشی با مدیران دانشگاهی اعم از معاونین، روسای دانشکده ها، مدیران ستادی و مدیران گروه های آموزشی در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد،  ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد امام راحل، به بیان دلایل تشکیل این نشست پرداخت.


 وی از مدیران دانشگاه خواست که با همکاری و همدلی کارها را پیش ببرند تا در ارتقای سطح آموزش عالی و حل مسائل استان تأثیرگذار باشند.


 رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به استفاده از تنوع سلایق در مدیریت دانشگاه، به مدیران توصیه کرد، ضمن حفظ انسجام در تصمیم گیری ها و تعامل سازنده با دیگر بخش ها از حاشیه پرهیز کنند و به متن کار بپردازند.


 رضی با اشاره به رعایت قانون مندی و ضابطه گرایی در تمامی بخش ها بر لزوم توجه به تحول در مدیریت تأکید کرد و از مدیران دانشگاهی خواست تا در تصمیمات از مشاوره و مشارکت مجموعه خود بهره ببرند.


 وی ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک و با بالا بردن ظرفیت،  اختیارات در حد امکان به دانشکده ها تفویض شود.


رئیس دانشگاه گیلان در پایان با تأکید بر مسائل فرهنگی، رعایت اخلاق، پاکدستی و رازداری را از اولویت های اخلاقی مدیران دانست و خواستار حساسیت بیشتر نسبت به فضای فرهنگی دانشگاه شد.


در ادامه این نشست  محمدرحیم رمضانیان معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه هم به طرح مسائلی در حوزه مدیریتی خود پرداخت و مدیریت مناسب منابع موجود و دقت در ارائه آمار از سوی مدیران را خواستار شد.


مهرداد محمدی، مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه گیلان نیز در این نشست وظیفه اصلی نظارت را نمایاندن مشکلات و نقاط ضعف جهت رفع آنها عنوان و خاطرنشان کرد: نظارت و ارزیابی در جهت کمک به مدیران است و با اعلام نتایج ارزیابی به مدیران، می توان نقایص موجود را برطرف کرد.


لازم به ذکر است: در این نشست مدیران دانشگاهی هم به ارائه نظرها و دیدگاه های خود پرداختند.    

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار