به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، اميررضا کچويي، دبير علمي کنگره امروز در نخستين کنگره «جراحي ميکروسرجري اندامها» با حضور جمعي از متخصصان و صاحبنظران کشور امروز در دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: این کنگره، با توجه به اهميت استفاده از تکنيکهاي جديد در عملهاي جراحي پيوند عضو قطع شده، برگزار شد.
وی با بیان اینکه به دنبال راه اندازي سرويس فوق تخصصي جراحي دست در دانشگاه علوم پزشکي مشهد هستیم، گفت: در اين کنگره تلاش شد تکنيکهاي مورد استفاده در تهيه گرافت عروقي آزاد و فلاپهای لوکال به صورت تئوري و جراحيهاي زنده معرفي شود؛ این نوع جراحیها جهت حفظ و نجات اندام و بخصوص انگشتان انجام میشود تا بتوان با حفظ عضو و انگشتان، کارکرد را به اندام بازگرداند.
کچويي با بیان اینکه گرافتهای آزاد عروقی برای موارد نانیونیون و دیفکتهای استخوانی استفاده میشود و فلاپ ها برای پوشش دیفکتها و نقص بافت نرم بسیار مناسب است، بیان داشت: گروه ارتوپدي دانشگاه توانمندی راه اندازي روشهاي نوين جراحي و پيوند عضو قطع شده را دارد.
وی افزود: با تکميل وسايل جراحي دست و ميکروسرجري ميتوان بيش از پيش در ارتقاء خدمات به بيماران گام برداشت.
علی مرادی، دبیر اجرایی برنامه گفت: با راه اندازی بخش جراحی دست و میکروسرجری در بخش ارتوپدی بیمارستان قائم(عج)، انجام همه اعمال جراحی میکروسرجری شامل پیوند دست و انگشت و همچنین اعمال میکروسرجری اعصاب محیطی و بازسازی های دست و آرنج و اندام فوقانی و اعمال جراحی ارتروسکپی مچ دست، ارنج و تعوض مفاصل دست وارنج در این بخش قابل انجام است.
وی از همکاران جراحی ارتوپدی، جراحی عمومی، روماتولوژی و دیگر پزشکان خواست، بیماران خود را به کلینیک جراحی دست و میکروسرجری که در بیمارستان قائم(عج) راه اندازی شده است ارجاع دهند.
دکتر مرادي ابراز اميدواري کرد با همکاری سایر تیمها در رشتههای مختلف، درصد موفقیت نجات اندام وانگشتان را افزایش يابد.