به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، پس از روی کار آمدن دولت یازدهم با شعار عملکرد فراجناحی و معرفی کابینه این دولت و بعضا مخالفتهای مجلس شورای اسلامی با برخی گزینههای کابینه، شاهد مرزبندی جناح چپ با مجلس بودیم که در همین راستا محمدرضا عارف، کاندیداتوری اصلاح طلب ریاست جمهوری 92 که به نفع روحانی کنار رفته بود، سفرهای استانی خود را در قالبهای مختلف آغاز کرد که برخی آن را سفرهای انتخاباتی به منظور تصاحب مجلس آینده برمیشمارند.
عارف در تازهترین سفر خود روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری مهمان استان گلستان بود و در دو روز متوالی در دانشگاههای علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دانشگاه گلستان به دعوت انجمن اسلامی این دو دانشگاه حضور یافت تا در رابطه با «جنبشهای دانشجویی قبل و بعد از انقلاب» سخنرانی کند.
عارف در روز اول سخنرانی خود در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: گفتمان اصلاح طلبی گفتمان اخلاق است؛ عارف در بخشی دیگر نیز گفت: در هشت سال گذشته دانشگاهها امنیتی شد که به نفع هیچ کس نبود.
وی در روز بعد در دانشگاه گلستان با همین مضمون تصریح کرد: به دانشجوی پرخاشگر علاقه دارم و معتقدم باید بگذاریم حرف خود را بزند.
این سیاستمدار اصلاح طلب همچنین از احترام به حقوق زنان نیز سخن گفت و آن را یکی از اولویتهای جناح چپ برشمرد.
به حق آنچه از سمت عارف در سخنرانیها بیان شد در چارچوب نظام و خطوط قرمز آن بود؛ اما برخی میزبانان و همسویان سخنان وی را زیر سئوال بردند؛ برای مثال ممانعت از ورود برخی خبرنگاران حال به قصد ناهمسویی فکری و یا موارد دیگر از سوی عضو انجمن اسلامی دانشگاه گلستان یکی از موارد سئوال برانگیز در رفتار میزبانان برنامه بود که در این رابطه با یکی از دانشجویان دانشگاه گلستان به گفتگو پرداختیم.
واژه امنیتی در شرایط ناامنی معنا پیدا میکند/ آقای عارف شما به هنجارشکنی و دامن زدن به ناامنی تشکلهای چپگرا معترفید؟!
محمد عبدی، مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان گفت: متاسفانه گویا رفتارهای دوگانه و عدم تحمل نقد و نظرات مخالف در بین سیاسیون باب شده که شائبه شعارهای بی عمل را در اذهان بوجود آورده است.
وی در همین راستا به سخنان امیدبخش دولت کنونی و حامیان آن در پیروی از ولایت مطلقه فقیه اشاره کرد و بیان داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند دانشگاه را جولانگاه جریانات سیاسی نکنید؛ اما دو ماه از روز دانشجو نگذشته که تشکل دوست و برادر ما «انجمن اسلامی» دو میتینگ کاملا سیاسی برگزار کرد و این در حالی است که برای مثال تشکل بسیج دانشجویی برای برگزاری یک مراسم باید هفت خان رستم را طی کند.
مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان ادامه داد: آقای عارف گفت هشت سال فضای دانشگاه امنیتی شد و انجمن اسلامی اجازه فعالیت نداشت و امروز میبینیم که با روی کار آمدن دولت همسوی جناح چپ این وضعیت تعدیل نشد و تنها جای کفههای ترازو عوض شد؛ از این رو بهتر بود عارف بجای اینکه از امنیتی شدن دانشگاه انتقاد کند بگوید ما طالب قدرت بودیم! البته زمانی واژه امنیت معنا پیدا میکند که فضای ناامنی بوجود بیاید و این سئوال پیش میآید که آقای عارف شما به هنجارشکنی و دامن زدن به ناامنی توسط تشکلهای اصلاح طلب معترفید؟!
وی همچنین با اشاره به عدم دیدار رئیس جمهور در سفر به استان گلستان و عدم دیدار با دانشجویان این استان تاکید کرد: عدم دیدار با دانشجویان با وجود این ادعا که قشر جوان و دانشجو یک اولویت برای دولت محسوب میشود و همچنین شعار مخالفت با امنیتی شدن دانشگاه از سوی عارف و عدم اجازه ورود به خبرنگاران از سوی حامیان وی و بحث و جدل با یک خانم بر فاصله شعار و عمل این سیاسیون دامن میزند.
عبدی در پایان تصریح کرد: ادعای گفتمان اخلاق مداری، آزادی بیان و احترام به حقوق زنان در سخنان عارف ما را خوشحال کرد و احساس قرابت و همدلی کردیم اما در رفتار دیدیم که از ورود برخی خبرنگاران ناهمسو ممانعت شد و البته بی احترامی به یک خبرنگار که خانم نیز بود را هم دیدیم؛ بله راست میگویند که مشت نمونه خروار است.