کد خبر:۴۰۹۰۹۴
رئیس دانشگاه الزهرا (س) عنوان کرد:

برای طرح های نیمه کاره در کشور می‌توان از پتانسیل دانشجویان استفاده کرد

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: طرح‌های نیمه کاره‌ای در کشور وجود دارد که برای حل آن می‌توان از دانشجویانی که به دنبال پایان نامه خود هستند استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،انسیه خزعلی در همایشی که امروز پیرامون انعقاد تفاهم نامه با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد گفت: در بخش پژوهش ابهام وجود دارد و خیلی از افراد به دلیل ابهاماتی که وجود دارد نتوانستند در این راه صحیح گام بردارند دانشگاه‌های ما از اسراف رنج می‌برد اولین نکته پایان نامه‌های ماست ما دائما با دانشجویانی در ارتباط هستیم که موضوعاتی را برای پایان نامه انتخاب می‌کنند که کاربردی نیست و در واقع علم در جهت درستی استفاده نمی‌شود که البته باتوجه به برنامه‌های پیش رو در حال پیشرفت است.


وی افزود: در حالی که برخی دانشجویان با مشکلات مالی برای پایان نامه دست و پنجه نرم می‌کنند ما طرح‌های نیمه کاره‌ای داریم که برای حل معضلات کشور است و می‌تواند به ما برای پیشرفت جامعه کمک کند و چه بهتر که دانشجویان پایان نامه‌های خود را در این طرح‌ها انجام دهند.


رئیس دانشگاه الزهرا (س) در ادامه به غیر نافع بودن علوم اشاره کرد و گفت: اگر پژوهش در این مسیر جهت دهی شود می‌توانیم برخی مشکلات را حل کنیم ممکن است تحریم محدودیت‌هایی را برای ما ایجاد کرده باشد ولی موانع و تحریم‌هایی که خودمان با امتیازات و خط کشی‌هایی که برای ارتقا چیدیم منجر به عدم پیشرفت می‌شود.


خزعلی در ادامه بیان داشت: مشکل دیگر موازی کار کردن دانشگاه هاست بسیاری از اوقات یک پروژه در چند دانشگاه در حال انجام شدن است و این خود مشکلی برای انجام پروژه‌ها می‌باشد.


وی در پایان خاطر نشان کرد: علم سلطان و تسلط و توانمندی است ولی به شرط آنکه نافع باشد و سرمایه علم به خوبی دیده شود ما بخش عمده‌ای از سرمایه‌ها را هدر می‌دهیم چرا که در کج راهی حرکت می‌کنند که به هدف نمی‌رسد امیدواریم با انعقاد قراردادهایی این چنینی بتوانیم یک جهش بزرگ رو به جلو برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار