به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، پنجمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه گلستان عصر روز گذشته پس از سه روز فعالیت در 14 غرفه با شرکت برترینهای رشتههای مکانیک، علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر، معماری، برق، شیمی کاربردی، زبان، پلیمر، زمین شناسی، جغرافیا، زیست شناسی، اختراعات و نوآوری و مهندسی شیمی به کار خود پایان داد.
در غرفههای این نمایشگاه انجمن مربوط به هر گروه تحصیلی دستاوردها و اختراعات خود را به نمایش گذاشته و کارایی آنان را برای بازدیدکنندگان شرح میدادند.
دستگاه مین یاب از راه دور
گروه برق دستگاه مین یاب از راه دور، گروه فیزیک دستگاه شبیه ساز حرکتهای مختلف تمامی وسایل نقلیه و گروه مکانیک نیز چند ایده برتر و اختراع نظیر دستگاه اندازه گیری شدت میدان مغناطیسی، واکسینیاتور خودکار دام، تب سنج بی سیم دام و جلوگیری از خشک شدن زیاد انجیر خشک را به نمایش گذاشته بودند.
درخشش گروه «سودوکو» و دستگاهی که نمیگذارد انجیر خشک زیاد خشک شود!
مجتبی ابوالحسنی و سیدوحید میرمنافی گردآورندگان گروه موفق «سودوکو» در انجمن مکانیک دانشگاه گلستان با ارائه دست ساختهای فیزیک توانستند مقام اول در پنجمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت را از آن خود کرده و کسب مقام سومی دانشگاه گلستان در کشور را رقم بزنند.
ابوالحسنی در رابطه با این گروه عنوان کرد: پس از ارائه ایدههای مختلف و ساخت دستگاههای متفاوت که مقامهای دوم، سوم و چهارم در سه دوره آخر جشنواره خوارزمی را به دنبال داشت با سید وحید میرمنافی گروه «سودوکو» را با 20 نفر تشکیل دادیم و اکنون تعداد اعضای گروه به 150 نفر رسیده که توانسته دانشجوهای دیگر انجمنها را نیز به خود جذب کند.
این دانشجوی نخبه هدف از تشکیل این گروه را همفکری و همیاری در ساخت دستگاههای مختلف مورد نیاز کشور با تکیه بر توان داخلی مطرح کرد.
ابوالحسنی با بیان اینکه رابطه صنعت و دانشگاه در حال حاضر مناسب نیست، تصریح کرد: مادامی که کارهای عملی در دانشگاه کم باشد نتیجه نخواهد داشت؛ فارغ التحصیلان ما فقط کتاب پاس کردند و در واقع پژوهشکده ای در دانشگاهها وجود ندارد که بخواهند فعالیتی در این زمینه انجام دهند و اینجا تنها پای خواستن دانشجو در میان است و اگر میبینید ما در چند جشنواره مقام آوردیم و در زمینه پژوهش ورود پیدا کردیم فقط از باب علاقه خودمان بوده و حمایتی از هیچ قسمتی نبوده است.
سید وحید میرمنافی دانشجوی همکار و یکی از پدیدآورندگان گروه موفق سودوکو در ادامه سخنان ابوالحسنی متذکر شد: متأسفانه واحدهای عملی در درسهای دانشگاهی نیست، در رشتههایی که فعالیت عملی یک ضرورت است مانند رشتههای مکانیک، برق و عمران دانشجویان ما باید دستگاههایی که باید در آینده با آنها کار کنند را فقط به صورت عکس در کتاب ببینند و این باعث میشود موقع فارغ التحصیلی و ورود به بازار کار غافلگیر شوند! و متأسفانه این فاصله بین علم و عمل و عمل آن طور که معلوم است به این راحتیها پر نمیشود.
نرم افزاری که مقالات پولی را رایگان دانلود میکند
در ادامه میلاد کرامتلو، عضو انجمن علمی کامپیوتر دانشکده فنی و مهندسی علی آباد نیز از دستاوردهای این انجمن سخن گفت و بیان داشت: در اوایل سال تحصیلی جاری با برگزاری کلاس بازی سازی توانستیم یک تیم بازی ساز رایانه ای در دانشگاه راه بیاندازیم که توانست در یک سال به دو مسابقه ملی و جهانی راه پیدا کند.
کرامتلو ادامه داد: در بازی سازی 24 ساعته جهانی یک بازی ارائه داده و مقام سوم را کسب کردیم و در 48 ساعته جهانی نیز دو بازی ارائه دادیم، همچنین در مسابقات بازی سازی مستقل تهران دو بازی و در بازی سازی مستقل ایران نیز با ارائه یک بازی شرکت داشتیم.
این دانشجوی نخبه انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه گلستان از دیگر افتخارات این انجمن در زمینه توسعه نرم افزار به طراحی و پیاده سازی نرم افزار برای یک شرکت حمل و نقل بین المللی در بخش سرور و کلاینت، طراحی و پیاده سازی نرم افزار مدیریت فست فود، مدیریت کافی نت و مدیریت صنایع چوب و ام دی اف، طراحی و پیاده سازی نرم افزار حملات DDOS، طراحی و پیاده سازی نرم افزار شبیه سازی گذرگاه 16 بیتی و طراحی و پیاده سازی دانلود مقالات علمی پولی به صورت رایگان اشاره کرد.
در ادامه تصاویر برخی از غرفه های این نمایشگاه را می بینید: