به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، نشست معرفی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با حضور اساتید برجسته دانشگاه اصفهان، در تالار صدر دانشکده اقتصاد این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه اصفهان و بنیاد ملی علم ایران توسط هوشنگ طالبی، سرپرست دانشگاه اصفهان و نصرت الله ضرغام، رئیس بنیاد ملی علم ایران به امضا رسید.
بر اساس این تفاهم نامه، بنیاد ملی علم ایران عهدهدار حمایت مادی از ۳۰ طرح آموزشی دیگر در دانشگاه اصفهان شد.
همچنین در این نشست نصرت الله ضرغام، رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور در رابطه با طرحهای دانشگاه اصفهان گفت: ما در سال گذشته از ۳۰ طرح در دانشگاه اصفهان حمایت کردیم و مجموعا پنج میلیارد و صد و ده میلیون ریال به دانشگاه اصفهان پرداخت کردیم.
وی با اشاره به سابقه بلند بالای ایران در زمینه آموزشی، گفت: در ۱۳۵۰ سال پیش در حالی دانشگاه بزرگ جندی شاپور در ایران ساخته شد و بعد از آن ما شاهد تاسیس نظامیه بغداد و سپس دارالفنون هستیم.
رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور سطح آموزشی در ایران را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: سابقه پژوهشی ما مثل سابقه آموزشی زیاد نیست، ما در زمینه آموزش مطلوب هستیم اما در زمینه کارهای پژوهشی و تولید فناورانه و دانش بنیان باید تلاش بیشتری کنیم.
ضرغام با اشاره به سهم ۴۰ درصدی تجارت جهانی از تولیدات دانشبنیان، افزود: ما باید به اندازه سهمی که از جمعیت دنیا داریم، درصد تجارت از تولیدات دانشبنیان را افزایش دهیم.
وی با بیان این که عصر کشاورزی و صنعت و اطلاعات گذشته است، افزود: ما باید در زمینه تبدیل ایدههای پژوهشی قدمهای بلندتری برداریم. ما قبل از انقلاب با کمبود مراکز علمی مواجه بودیم، اما امروز از این لحظ بی نیاز هستیم و باید به ارتقای کیفیت بپردازیم.