به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از ایلام، حجت الاسلام شیرزاده در جلسه تشکیل ستاد « ما زنده ایم» که امروز با حضور اعضای این ستاد در نمازخانه سازمان بسیج دانشجویی ایلام برگزار شد، با تبریک اعیاد ماه مبارک شعبان و تکریم مقام شامخ اباعبدالله (ع) ابراز داشت: امام حسین (ع) روز سوم ماه شعبان سال چهارم هجری در مدینه به دنیا آمد و در سن ۵۷ سالگی در کربلا به شهادت رسیدند. ایشان از جان خود گذشتند تا از اسلام ناب محمدی (ص) صیانت و حراست کنند. پیروان این امام همام نیز همین وظیفه خطیر را بر عهده دارند.
وی نهضت « ما زنده ایم» را برگرفته از حماسه معصومه آباد، بانوی اسیر خوزستانی اعلام کرد و ابراز داشت: به شما توصیه می کنم این کتاب را تهیه کنید، با مطالعه این اثر به عظمت و عزت این بانوی مسلمان ایرانی پی خواهید برد، معصومه آّباد در تاریخ ۱۰ آبان ۱۳۵۹ در سن ۱۷ سالگی اسیر شد، وی و دوستانش حاضر نشدند لباس اسارت به تن کنند و ماه های طولانی با البسه های خودشان در زندان های نمور و تاریک بعث ملعون گذران زندگی می کردند.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی ایلام با تاکید بر اینکه حضرت زینب (س) نخستین منادی دهنده ی نهضت « ما زنده ایم» در تاریخ اسلام بودند، ادامه داد: آن هنگام که این بانو گرانقدر به یزید و عبیدالله بن زیاد پاسخ داد: به جز زیبایی چیزی ندیدم با سخنان شیوای خود به آن ها نشان داد که آن کسانی که تمام دغدغه فکریشان دنیا و مادیات است، در حقیقت مرده اند و آنان که با خدا معامله کردند در تمام طول تاریخ زنده خواهند ماند.
حجت الاسلام شیرزاده با اشاره به جنگیدن های مردانه معصومه ی آباد و همرزمانشان در خاک عراق تصریح کرد: مگر کسی که حضرت زینب (س) را الگوی خویش قرار می دهد از هرآنچه که غیرخدا باشد می ترسد؟ شجاعت، عفت، احساس مسئولیت، تقوا، ولایتمداری، تعهد و تدین در وجود این طیف بانوان به وفور قابل مشاهده است.
وی با تاسی به این کلام شهید مطهری مبنی بر؛ بهشت را به بها می دهند و به بهانه نمی دهند، گفت: اگر حضرت زینب(س) در کربلا نبودند پیغام عاشورا جهانی نمی شد، به ولی امر مسلمین جهان نگاه کنید؛ آیا ایشان به غیر از شما دختران و پسران ولایی و ارزشی کسی را دارند؟ این وظیفه خطیر برعهده شما است که زمینه آشنایی و ارتباط دختران جوان جامعه هدف با الگو برتر را فراهم کنید.