به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مدير سلامت خانواده، جمعيت و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از برگزاري دورههاي آموزشي توانمند سازي «پس از ازدواج» در آينده نزديک در مناطق زير پوشش دانشگاه خبر داد.
دکتر محمد احمديان بیان داشت: اين برنامه در راستاي ابلاغ سياستهاي جمعيتي و سلامت رهبر معظم انقلاب در قالب توانمند سازي زوج هاي جوان برگزار ميشود.
وي با اشاره به اينکه بر اساس آمارها اکثر طلاق ها در يک سال نخست و پس از آن يک تا پنج سال پس از ازدواج صورت مي گيرد، خاطر نشان کرد: با ارائه آموزش هاي توانمند سازي و مهارتهاي زندگي مي توان تا حد زيادي از بروز جدايي ها جلوگيري کرد.
مدير سلامت خانواده جمعيت و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه دوره هاي توانمند سازي مربيان و رونمايي از بسته مشاوره اي پس از ماه مبارک رمضان آغاز مي شود تصريح کرد: پيش بيني مي شود آغاز اين دوره تا پايان شهريور در شهرهاي زير پوشش دانشگاه اجرايي شود.
دکتر احمديان همچنين در خصوص برگزاري دوره هاي پيش از ازدواج نيز اظهار داشت: سالانه بيش از ۵۵ هزار زوج در قالب ۲۴ کانون مشاوره پيش از ازدواج زير پوشش قرار مي گيرند و از خدمات مصوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي استفاده ميکنند.
وي خاطر نشان کرد: بسته مصوب وزارت بهداشت با دو رويکرد علمي و طبي شامل ارائه آموزش هاي فيزيولوژيک و انجام آزمايش و مهارتهاي زندگي اجرا ميشود.
مدير سلامت خانواده جمعيت و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد افزود: پس از برگزاري دوره هاي پيش از ازدواج از زوجين نظر سنجي تداوم دوره ها مي شود و در صورت درخواست اين دوره ها براي آنان ادامه خواهد داشت.
دکتر احمديان با اشاره به اينکه ۴۶درصد از زوج ها نسبت به تداوم آموزش ها تمايل دارند، گفت: به اين دسته از زوجين ضمن ارائه دو عنوان کتاب و لوح فشرده با موضوع مهارتهاي زندگي، اکانت اينترنتي رايگان براي استفاده از آموزش هاي مجازي اهدا ميشود.
وي با اشاره به اينکه ازدواج يکي از مهمترين تصميمات اساسي يک انسان در طول مدت زندگي است که موعد مناسب وقوع آن در دوران جواني است تصريح کرد: در اين دوران، شور و نشاط مخصوصي بر انسان حاکم ميشود و در اين زمان است که فرد به يک بلوغ عقلي، اجتماعي و عاطفي براي مهمترين و سختترين واقعه زندگي خود يعني انتخاب همسر ميرسد.
دکتر احمديان تاکيد کرد: تمام ملاکها و معيارهاي ما براي انتخاب همسر بايد حول محور « آرامش» قرار گيرد، يعني تمامي خصوصيات فکري، روحي،جسمي، اخلاقي، اجتماعي، اعتقادي و خانوادگي همسر آينده بايد با معيار آرامش سنجيده شود.