کد خبر:۴۳۳۷۵۶
معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه یاسوج:

بیشترین مشکل سد راه ازدواج دانشجویی اختلاف فرهنگی است

معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج، اختلاف فرهنگی جزئی را از جمله بیشترین مشکلات سد راه ازدواج دانشجویی دانست و گفت: زندگی در شهر سوم یکی از راه کارهای حل این مشکل است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، حجت الاسلام سید یوسف افروغی شب گذشته در مراسم بزرگداشت دهه کرامت و جشن دختران شهرستان بهمئی، به مشکلات سد راه ازدواج های دانشجویی اشاره کرد و گفت: عشق پدیده ای ناگهانی نیست که یک دفعه بوجود بیاید؛ بلکه باید به تدریج و با آموختن مهارت های خاصی در زوجین شکل گیرد.


وی آموختن عوامل مؤثر بر ازدواج موفق را یکی از راه کارهای آغاز و تداوم زندگی موفق با فرزندان سالم عنوان کرد و افزود: بلوغ جسمی، اجتماعی، اقتصای و غیره از جمله عوامل مؤثر در ازدواج موفق است.


معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج، تصریح کرد: به عنوان مثال شخصی با ثروت انبوه همیشه بالغ اقتصادی نیست و در عوض دانشجویی که این توانایی را دارد که گلیم خود و همسرش را از آب بیرون بکشد، مصداق بالغ اقتصادی به حساب می آید و خانواده ها می توانند به امثال این دانشجو اعتماد کرده و دخترشان را به همسری او در آورند.


افروغی با اشاره به کم رنگ شدن ازدواج های دانشجویی گفت: ازواج دانشجویی از جمله ازدواج هایی است که مزایای خوبی را در آغاز زندگی زوجین نصیب زندگیشان می کند و از ابتدا با قناعت و ساده زیستی زندگی را شروع می کنند.


وی ملاک های ازدواج دانشجویی را برشمرد و گفت: در ازدواج دانشجویی ملاک انتخاب همسر، دانشجوی خوب از نظر علمی و درسی نیست، چه بسا دانشجویانی که از نظر علمی در سطح بالایی قرار داشته باشند، نتوانند زندگی مشترک خوبی را با هم داشته باشند.


معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یاسوج ادامه داد: بیشترین مشکل سد راه ازدواج های دانشجویی وجود اختلاف فرهنگ است که در برخی موارد این اختلاف ها بسیار جزئی است و بر اثر بی توجهی درد سرساز شده است.


افروغی یکی از مهم ترین راه حل های رفع این مشکل را زندگی کردن زوج های دانشجو در شهر سومی که از خانواده هر دو زوج به دور باشد، دانست و گفت: دور بودن از خانواده های زوجین باعث می شود، اختلافات فرهنگی جزئی که ممکن است باعث بروز مشکل های بزرگی شود، بین دو زوج دانشجو به راحتی حل و فصل شود و اختلاف های فرهنگی خانواده ها باعث تشدید آن نشود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
سید
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴
بیشترین مشکل این نیست بیاید پیگیری کنید طرف ... تو این شهر زندگی میکنه ولی برای عروسی دخترش بیش از ۱۰۰۰ نفر دعوت میکنه آخه چطور میخوایید برادر بزرگتر من دیگه فکر ازدواج باشه وقتی میبینیه من تا خرخره رفتم تو قرض و وام والله همش حرف میزنن و هیچ کس حاضر نیست کاری کنه برای جوونا.
زندگیمون شده چشم هم چشمی طرف برای دختر برادرش( برادرزادش) هر روز لیست مینویسه صد صدتا اضاف میکنه ولی میگه عروسی پسرم میخوام بفرستمشون مشهد، بخدا این کار ها هیچش به دین داری و خداپرستی ما نمیخوره بیشترین موانع ازدواج خانواده ها هستن فقط فقط همین
1
0
یاسر
۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۲
درود بر تو سید بزرگوار عالی نوشتی لایک
پربازدیدترین آخرین اخبار