به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ محمد برزعلی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان بعدازظهر امروز در کارگاه برنامه ریزی درسی مراکز علمی کاربردی استان گفت: برای اولین بار است که دورههای آموزشی در جهت طراحی برنامههای آموزشی و درسی در نظام آموزش مهارت و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان برگزار میشود.
وی افزود: استان گلستانی به عنوان نماینده استان مازندران تعیین شده که بر این اساس همکاران ما از مراکز آموزش مازندران نیز در کارگاههای برنامه ریزی ما حضور دارند.
برزعلی در رابطه با ضرورت برگزاری این کارگاهها ابراز داشت: این کارگاهها در راستای برنامه تحولی دانشگاه علمی کاربردی کشور در سال جاری، ضرورتهای اشتغال و کارآفرینی در جامعه و افزایش هر چه بیشتر بهره وری در حوزه آموزشهای مهارتی در آموزش عالی کشور طراحی و اجرا میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این است که ما به دنبال تعریف شغلها و نیازهای حوزهی افزایش بهره وری در شغلهای مختلف جامعه برویم و این را از راه تدوین برنامههای جدید در حوزه آموزشهای مهارتی و یا بازنگری برنامههای موجود پیگیری کنیم.
وی در تائید سخنانش به موفقیتهای این دانشگاه تا کنون اشاره داشت و اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان در سال گذشته موفق شد دو رشته جدید «آی سی تی روستایی و سی ان جی» را بر اساس نیازهای بازار کار به کشور معرفی کند.
برزعلی با بیان اینکه در دنیا حدود 5هزار شغل تعریف شده ولی در کشور ما شاید 2هزار شغل به رسمیت شناخته نشوند، تصریح کرد: ما باید با آینده نگری و نیازسنجی شغلی به دنبال پیگیری برنامهریزی آموزش در شغلهای مورد نیاز در جامعه و بویژه شغلهای جدید باشیم ضمن اینکه استانداردهای لازم و ضروری را تعریف و تبیین کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان در خصوص اینکه تاچه اندازه آموزشهای علمی کاربردی توانسته معضل بیکاری را مرتفع سازد، متذکر شد: شاغلین دستگاههای دولتی و سازمانهای خصوصی میتوانند با فراگیری دورههای پودمانی و دورههای کاردانی مهارتهای شغلی خود را افزایش دهند اما برای احزار شغل فارغ التحصیلان باید بگوییم ما به دنبال این نیستیم که تمامی فارغ التحصیلان ما در بخشهای دولتی مشغول فعالیت شوند.
برزعلی با اعلام این خبر که طبق بررسیهای ما در یک مقطعی بیش از 40 درصد فارغ التحصیلان ما شاغل شدند که این آمار نسبت به تازه تاسیس بودن این دانشگاه بسیار امیدوار کننده است، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان در برنامههای آتی خود در راستای نگاه وزیر علوم در خصوص کیفی سازی آموزش و نگاه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در برنامه تحولی آموزشهای مهارتی گام خواهد برداشت.