به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس باصدور بیانیهای با بیان اینکه امروز مظلومترین واژه در دانشگاههای کشور «فرهنگ» است، اعلام کرد: امروز کرسی دانشگاههای به اصطلاح اسلامی ما اساتیدی به خود میبینند که مروج علنی سکولاریسم، اومانیسم و آزادیهای بیقید و بند برخاسته از لیبرالیسم در حال سقوط غربند.
در ابتدای این بیانیه آمده است: همه باور داریم که فرهنگ یک جامعه، مایه و اساس هویت آن کشور است و این فرهنگ یک ملت است که میتواند آن ملت را پیشرفته، عزیز، توانا، عالم، فنآور و نوآور کند و مسلما یکی از اصلیترین نهادهای متولی حوزه فرهنگ، دانشگاهها و مجموعههای ذیربط وزارت علوم است.
این تشکل دانشجویی با اشاره به وضعیت وزارت علوم در دو سال گذشته و تعیین وزرای مختلف برای آن، تصریح کرد: وزارت علوم هم مثل بیشتر وزارتخانهها قربانی این مساله شد که تمام هم و غم دولت چیزی نیست جز «دیپلماسی هستهای» و راهکار تمام مشکلات جامعه حتی آب خوردن مردم در حل کردن و برداشتن تحریمها است.
«افت علمی کشور و کاهش سهم تولید علم ایران نمونهای از دستاوردهای دولت یازدهم و وزرات علوم آن بود اما از همه نگران کنندهتر، وضعیت فرهنگی مراکز علمی و دانشگاهی کشور است.»
انجمن اسلامی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه با انتخاب فرهادی به عنوان وزیر علوم گمان کردیم فصلی جدید در آشفته بازار فرهنگی این وزارت و دانشگاهها آغاز خواهد شد که بهار آرمانهای امام و شهدا و محقق کننده فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری خواهد بود، اعلام کرد: اما هر چه بیشتر پیش رفتیم دانستیم ظاهرا هیچ برنامه مدون و راهگشایی در حوزه فرهنگ این وزارتخانه وجود ندارد یا حداقل اجرا نمیشود.
در بخشی از این بیانیه ضمن اشاره به این موضوع که امروز مظلومترین واژه در دانشگاههای کشور «فرهنگ» است، آمده است: امروز کرسی دانشگاههای به اصطلاح اسلامی ما اساتیدی به خود میبینند که مروج علنی سکولاریسم، اومانیسم و آزادیهای بیقید و بند برخاسته از لیبرالیسم در حال سقوط غربند و مسئولان و مدیرانی که راه بازکن و کار چاق کن اینان هستند.
این تشکل دانشجویی معتقد است امروز دانشگاههای کشور اسیر سونامی تشکلهایی شدهاند که از سوابق هیأت مؤسس آنها و مدعوین مراسم و فعالیتهایشان میشود فهمید که این تشکلهای دولت ساز در قالب انجمنهای اسلامی و اسامی دیگر و با هدایت پشت پرده افراد معلومالحالی که هنوز جنایاتشان در فتنه 78 و 88 از یاد نرفته، چه راهی در پیش گرفتهاند و به کجا میروند.
«امروز دانشگاههای یک کشور با نام اسلام درحالیکه باید در حساسترین برهه زندگی یک انسان یعنی جوانی و نوجوانی، بهترین مربی اخلاقی و فرهنگی آنها باشند به زعم همه، جوانان پاک و معصوم و انقلابی را تحویل میگیرند و بعد از 4 سال برخی را تبدیل به کسانی میکنند که گویی در یک کشور غربی سکولار و بیدین بدون هیچ دغدغه دینی و فرهنگی و انقلابی بزرگ شدهاند.
در پایان بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس خطاب به وزارت علوم آمده است: نکند با نادیده گرفتن آرمانهای انقلاب و پایمال کردن خون شهیدان و سرپیچی کردن از فرامین ولی امر مسلمین فرهنگ را بازیچه اهداف سیاسی خود کنید.