کد خبر:۴۲۸۴۹۴
مدیرکل امور اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور:

دانشجویان در سفر نباید یک گردشگر معمولی باشند/ شناخت سرزمین مادری موجب تقویت فرهنگ و هویت ملی خواهد شد

مدیرکل امور اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: از دانشجویان انتظار می‌رود به هر نقطه‌ای از دنیا که سفر می‌کنند صرفا یک گردشگر معمولی نباشند و آنچنان که درخور فرهنگ یک ایرانی است، رسم میزبانی و مهمانی را بجا آورند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حسین دهقان، مدیر کل امور اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور پیش از ظهر امروز در افتتاحیه طرح ملی «ایران شناسی و ایران گردی» که به میزبانی استان گلستان در تپه نورالشهدا گرگان برگزار شد، با اشاره به برگزاری این مراسم در جوار قبور مطهر شهدای گمنام گفت: این نگاه هنرمندانه در انتخاب مکان برگزاری مراسم، ضمن زنده کردن یاد و خاطره دوران جبهه و جنگ، تلنگری بود که یادمان نرود بدون وجود شهید و شهادت آرمان‌های انقلاب و نظام نیز این چنین پویا باقی نمی‌ماند.

 

وی افزود: آغاز شناخت ایران عزیز در کنار مزار شهدا نشانگر این است که آن بزرگواران پایه های مستحکم این مرز و بوم هستند.

 

دهقان پس از این مقدمه به بیان ساختار این طرح و اهداف و اثرات آن پرداخت و ابراز کرد: به طور طبیعی شناخت ایران و در واقع شناخت سرزمین مادری به تقویت فرهنگ و هویت ملی کمک می‌کند از این رو لازمه تعلیم و تربیت در یک سرزمین «شناخت» آن است.

 

مدیر کل امور اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه گردشگری موجب تبادل تجارب نیز می‌شود، تصریح کرد: چنین گشت و گذاری منشی هویت مندانه به معلمان آینده هدیه می‌دهد که با آن به عنوان یک معلم شایسته به تدریس هر چه بهتر بپردازند.

 

وی تاکید کرد: از دانشجویان انتظار می‌رود به هر نقطه ای از دنیا که سفر می‌کنند صرفا یک گردشگر معمولی نباشند و آنچنان که درخور فرهنگ یک ایرانی است رسم میزبانی و مهمانی را بجا آورند؛ البته این فرآیند را همه ما در کلاس مجرب «خانواده» می‌گذرانیم؛ اما آن چنانکه یک بزرگسال به راحتی رسم میزبانی را بجا می‌آورد این امکان به نسل حاضر داده نشده است که در فرصت مهیا شده کنونی می‌توان به تقویت این تجارب پرداخت تا پایه‌های مستحکم یک معلمی شایسته برای انتقال این مفاهیم به نسل‌های بعدی شکل بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار