آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۸۹۲۸
یک کارشناس سیاسی:

رفع مشکلات اقتصادی نیازمند مدل اقتصاد مقاومتی است، نه رفع تحریم‌ها

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: با برداشته شدن تحریم‌ها مشکلات اقتصادی داخلی کشور رفع نمی‌شود، بلکه نیازمند مدل اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مصطفی باقرزاده شب گذشته در جمع دانشجویان طرح ولایت خراسان رضوی در دانشکده الزهراء مشهد در بخشی از سخنان خود به جریان شناسی دوران سازندگی پرداخت.

 

وی اظهار داشت: در زمان هاشمی رفسنجانی، دولت سازندگی یا به زعم خودشان دولت توسعه اقتصادی شکل گرفت که در ساختار حاکمیتی این جریان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی در کشور به منظور پیشبرد اهداف اقتصادی شکل گرفت.

 

این فعال سیاسی ادامه داد: این سازمان برای توسعه اقتصادی و مدون کردن برنامه‌های خود با مراکز جهانی از جمله بانک جهانی ارتباط برقرار کرد.

 

تشکیل کانون ثروت و قدرت در دوره سازندگی

 

باقر زاده در ادامه افزود: بانک جهانی برای توسعه اقتصادی کشورمان پیشنهاد داد که جهت تولید، توسعه و سرمایه گذاری و نیز چرخیدن چرخ تولید باید از خارج از کشور سرمایه گذار بیاوریم و درآمد حاصل از خروجی تولید را صرف مباحث اجتماعی و فرهنگی کشور کنیم که این به ظاهر پیشنهاد خوبی به نظر می‌رسید، ولی متاسفانه سبب تشکیل کانون قدرت و ثروت شد و طبقه ضعیف جامعه که در واقع امام(ره) توسط همین افراد انقلاب اسلامی را تشکیل داد و جنگ هشت ساله را اداره کرد، روز به روز به لحاظ مالی ضعیف تر می شد.

 

این کارشناس سیاسی با اشاره به گفته مقام معظم رهبری که تولید باید همراه با عدالت باشد، افزود: بر همین اساس وزارت تعاون شکل گرفت که مطابق با آن از ورود سرمایه گذار خارجی جلوگیری شد و همه مردم از آحاد مختلف خودشان بعنوان سرمایه گذار وارد چرخه تولید شدند.

 

وی خطاب به کسانی که می گویند با برداشته شدن تحریم همه مشکلات اقتصادی کشور رفع  می‌شود، بیان داشت: رفع مشکلات اقتصادی هیچ ربطی به تحریم‌ها ندارد، بلکه نیازمند مدل اقتصاد مقاومتی است.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: عده ای معتقدند با برگشت پول های بلوکه شده مشکلات اقتصادی حل می‌شود؛ بهتر است این افراد بدانند اگر پول‌هایی که توسط خاوری و دیگر مفسدان اقتصادی به یغما رفته و یا بدهکاری برخی آقایان به بانک پرداخت شود، چند برابر پول‌های بلوکه شده می‌شود.

 

باقرزاده به دوره دوم هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: در این دوره خانه های فرهنگ به تقلید از کشور فرانسه جایگزین کانون فرهنگی مساجد شد و در این خانه ها به جای آموزش مباحث دینی موسیقی را به جوانان آموزش می دادند و در این دوران فیلم‌ها به طرف ترویج اشرافی گری سوق پیدا کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار