به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام قمی امروز در نهمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور با اشاره به اینکه فرصت هایی که خداوند در اختیار انسان قرار می دهد مانند آفتاب است، گفت: زمانی که از مادر متولد می شویم پاک هستیم و با توجه به اینکه در طول زمان گرفتار گناه شده ایم باید این فرصت ها مانند آفتاب بر ما بتابد تا ما به آسمان برویم و بار دیگر پاک شده به زمین بازگردیم.
وی ادامه داد: روزی در جمع مداحان سخنرانی می کردم که از من پرسیدند نظر شما در رابطه با تعابیری که مداحان می گویند به طور مثال عنوان می کنند من سگ دربار امام رضا (ع) هستم چیست در جواب گفتم امامان از ما خواسته اند که تاریخ را تغییر دهید و طوری رفتار کنید که امت واحده باشید بنابراین این تعبیرات را از ما نخواسته اند.
رئیس شورای سیاست گذاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تصریح کرد: ما باید تلاش کنیم که جامعه بشری را تغییر دهیم ساخته شده ایم که تاریخ نباشیم؛ بلکه تاریخ را بسازیم و برای خودسازی آماده شویم.
حجت الاسلام قمی تصریح کرد: ما دردنیایی زندگی می کنیم که معروف به دهکده جهانی است در دنیایی زندگی می کنیم که این ارتباطات متاثر از شرایطی در بخش دیگری از دنیاست همچنین در دنیایی زندگی می کنیم که دشمنان بسیاری علیه ما دست به شبیخون فرهنگی زدند و از امکانات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و نظامی فراوانی بهره می برند؛ بنابراین چنانچه با هم فعالیت نکنیم نه تنها پیروز نمی شویم؛ بلکه در تهاجم فرهنگی کشته و یا اسیر خواهیم شد.
رئیس شورای سیاست گذاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تصریح کرد: چنانچه در جنگ فرهنگی اسیر شویم ما را به پشت جبهه نخواهند برد، بلکه به خط مقدم می آورند تا علیه جبهه خودی مبارزه کنیم.
حجت الاسلام قمی در ادامه بر تشکیل جبهه فرهنگی تاکید کرد و گفت: دانشجویان ایرانی که در دیگر کشورها تحصیل می کنند باید مبنا و مشترکات فعالیت های فرهنگی را استخراج کنند تا بهتر بتوانند فعالیت کنند.
وی با اشاره به اینکه مبنای فعالیت های ما باید انسان باشد، تصریح کرد: یک برداشت از انسان این است که انسان چگونه غول شد و برداشت دیگر از انسان این است که این موجودات با سایر مخلوقات و آفریده های خداوند تفاوت ماهوی دارد این انسان موجودی است که خداوند می گوید من خودم او را آفریدم و جانشین خود در کره زمین قرار داده ام.
رئیس شورای سیاست گذاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه انسان تافته ای جدا بافته در میان مخلوقات خداوند است، خاطرنشان کرد: این نگاه معنوی و قدسی به انسان باید پایه فعالیت های ما باشد.
حجت الاسلام قمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امام راحل کار ساختمانی انجام نداد؛ بلکه امام انسان سازی کرد مطهری بهشتی و شهدای انقلاب را امام ساخت. امام راحل نه با حرف بلکه با عمل دست به این اقدامات زد.
وی پیام انقلاب اسلامی را رعایت اخلاق و اصول انسانی دانست و خاطرنشان کرد: ریزبینی امام(ره) به مسائل منجر به نفوذش بر دل ها شده بود.
رئیس شورای سیاست گذاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه قله گفتمان سازی در عرصه فرهنگ افرادی مانند شهید باکری را می سازد، گفت: امروز رشد علمی کشور محقق شده است و مسئله دیگری که بسیاری تصور نمی کردند محقق شود؛ مقابله با اسرائیل بود.
حجت الاسلام قمی افزود: امروز وضعیت اسرائیل بسیار اسفناک است، به طوری که حتی در کرانه غربی هم امنیت ندارد و در حال دیوار حائل کشیدن به دور خود می باشد.
وی ضمن اشاره به اینکه اسرائیل در افکار عمومی نیز شکست خورده است، گفت: در جنگ هایی که توسط اسرائیل انجام شد تنها در کشورهای اروپایی 25 میلیون نفر علیه اسرائیل تظاهرات کردند، به همین دلیل گفته می شود اسرائیل در افکار عمومی شکست خورده است.
حجت الاسلام قمی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با مشکلات فلسطین، سوریه و عربستان خاطرنشان کرد: راه حل اساسی برای حل مشکلات موجود در این کشورها خواست ملت است؛ اما متاسفانه حکام این کشورها این مسئله را خطرناک می پندارند زیرا محقق کردن دموکراسی به معنای واقعی در این کشورها به معنای نابودی اسرائیل و خاندان ملک حمد می باشد.
وی با بیان اینکه نتیجه اصرار غیرعادلانه برخی از این حکومت ها از رفتن بشار اسد و حمایت از گروه های تکفیری کشتار 200 نفر از مردم سوریه می باشد، تصریح کرد: ایران تنها کشوری بود که به پشتیبانی خودش وارد مذاکرات شد و سربلند بیرون آمد روزی غرب غنی سازی را نمی پذیرفت؛ اما امروز پذیرفته است و محرومیت ها تبدیل به محدودیت ها شده است.
وی در پایان گفت: تحصیلات تکمیلی در هیچ یک از کشورهای اسلامی به زبان همان کشور نیست، تنها در ایران تحصیلات تکمیلی به زبان خود کشور می باشد و این یعنی بومی شدن علم.
لازم به ذکر است، در پایان بخش این سخنرانی از دو کتاب شیعه شناخت و انقلاب اسلامی و نظریه ها رونمایی به عمل آمد.