به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، امور رفاهی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه زنجان چند صباحی است که قدم در مسیر تجمل گرایی و مصرفگرایی در بین اعضا و کارکنان خود کرده است.
اگر فقط کمی به اطلاعیه های این معاونت در چند ماه اخیر نگاهی بیندازید متوجه این امر خواهید شد. در اطلاعیه های اخیر این معاونت از اطلاعیه ثبت نام به شهر وان ترکیه، تخفیف سفر به آذربایجان، آموزش پاراگلایدر، آموزش گلف و خیلی از اطلاعیه های دهان پر کن را خواهید دید.
همه اینها در حالی است که امام خمینی رحمه الله در هدایتگری ها و سخنان خود همواره مردم و عموم جامعه را از تجمل گرایی و رفاه زدگی بر حذر می داشت و آنان را به ساده زیستی هدایت می کرد و می فرمود: «ما باید کوشش کنیم که اخلاق کاخ نشینی را از این ملت بزداییم.» اکثر این خوی های فاسد، از طبقه مرفه به مردم دیگر صادر شده است. طبع کاخ نشینی منافات باتربیت صحیح دارد، منافات با اختراع و تصنیف و تألیف و زحمت دارد.
امام خمینی رحمه الله عظمت انسان ها را در زندگی ساده آنها می دانست و با توصیه به الگوگیری از زندگی بی آلایش انبیا و پیامبران الهی می فرمود: «عظمت انسان به لباس و کلاه و اتومبیل و… امثال ذلک نیست. انسان یک حقیقتی است که آن حقیقت اگر بروز کند، شرافتمند است، عظمت دارد که بزرگ ترین افراد بشر انبیا بودند و ساده ترین از همه آنها بودند. در عین حالی که بزرگ تر از همه بودند و همه آنها را به بزرگی می شناختند، در عین حال ساده ترین افراد بودند. در وضع زندگی شان، تمام انبیا این طور بودند و تاریخ همه آنها را نشان می دهد که با وضع بسیار ساده ای عمل می کردند».
امام خمینی در قسمتی دیگر از سخنان خود به زندگی برخی از پیامبران بزرگ الهی اشاره می کند که با آنکه برخی از آنان تشکیل حکومت دادند و زمام امور جامعه را به دست داشتند، ولی قدرت و مقام آنان را به سوی زندگی تجملی نکشاند و زندگی ساده و بی آلایش خود را ادامه دادند: «تمام زحماتی که انبیا کشیدند، وقتی که ما کیفیت زندگی آنها را مطالعه کنیم زندگی حضرت موسی، حضرت عیسی علیهماالسلام و به خصوص زندگی حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله پیغمبر خودمان را اگر ملاحظه کنید و به تاریخ اسلام و به تواریخی که حکایت از اینها کردند و از زندگی شان کردند، ملاحظه کنید می فهمید که اینها تشکیل حکومت بعضی شان دادند، احکام حکومتی دارند، لکن خودشان وقتی که به زندگی شان مراجعه کنید، می بینید که اصلاً مثل رؤسای جمهوری یا سلاطین این عالم نبودند».
حضرت امام خمینی در سخنان دیگری، مسئولان و کارگزاران نظام را به پرهیز از کاخ نشینی و رفاه طلبی دعوت کرده و خدمت به مردم را در گرو دوری از چنین پدیده هایی دانسته اند:
«دولت ها بفهمند که قدرت در این نیست که ظرف طلا باشد و ظرف نقره باشد؛ قدرت به این نیست که پرده ها کذا باشد؛ بزرگی و عظمت به این نیست که پرده های کذا و مبل های کذا باشد، از مال این ملت ضعیف با خود ملت توی این غارها زندگی بکند و شما در کاخ های دادگستری و در کاخ های نخست وزیری تعدیل کنید خودتان را! اگر از خودتان شروع نکنید، نمی توانید اصلاح کنید»
من دانشجوی کارشناسی دانشگاه زنجان بودم و ارشد رو در داشنگاه یزد درس خوندم، هر روز تو یزد انقدراز دانشگاه زنجان تعریف کردم همه دوستانم تصمیم گرفتند بیایند و ببینند چرا در هر صحبتی من از دانشگاه زنجان تعریف میکردم براشون.
لازمه در مورد ادعای تجمل گرایی یک سری چیز ها رو توضیح بدم: 1- دانشگاه زنجان دارای محوطه بسیار بزرگ هستش، و از این وسعت بزرگ و شرایط آبو هوایی استفاده کرده، و به علت اینکه دانشکده کشاورزی پایه اصلی این دانشگاه هستش(با توجه به گزارش خودتون در قسمت کدام شهر ، کدام دانشگاه!!). دارای چند ده هکتار زمین کشاورزی در قسمتی از دانشگاه هستش. که با اجراه این زمین ها به کشاورز نمونه کشور در هر سال، باعث شده، هم دانشجویان کشاورزی (ادامه در کامنت بعد)
باغ سیب تفریحی برای استفاده دانشجویان همراه آلاچیق های بسیار زیبا.
موزه ، ترمینال(متشکل از 20 اتوبوس سالم، تازه و جدید برای جابجایی رایگان و سریع دانشجویان)+ سه دستگاه اتوبوس بنز سوپر لوکس برای اردوهای علمی(واقعا علمی) دانشگاه که حرکتشون در جاده چشم هر فردی رو متحیر میکنه.
سالن های ورزشی بسیار مجهز به سالن های بدن سازی، تیر اندازی، بسکتبال، فوتسال، والیبال، با بهترین امکانات در از جمله پارکت خوب، وسایل بسیار که هیچ وقت کمبود وسایل نیست، و به طور کاملا رایگان در اختیار همه، در ضمن سالن بانوان و آقایان جدا هست و در تمام طول شبانه روز در اختیار دانشجویان هستش.
زمین فوتبال چمن بزرگ در پشت ساختمان فرهنگی، زمین فوتبال چمن مصنوعی در مسیر سلف شماره 1،