گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»- یادداشت دانشجویی*؛در آغاز سخن، جهت تنویر افکار عموم مردم آگاه و با بصیر باید گفت که دشمنان جمهوری اسلامی ؛ دشمنان نظام، انقلاب و ملت اسلامی هستند.
یکی از هزار عداوت های این دشمنان، وضع تحریم هاست که به بهانه های مختلف در جهت فشار بر کشور و مردم و با هدف تسلیم آنان صورت می گیرد.
حال به فرض برداشته شدن تحریم ها، آیا درست است گفته شود، برداشتن و پایان تحریم ها پایان دشمنی است؟؟؟
به نظر می رسد برداشتن تحریم ها خود آغاز نوعی دشمنی است، البته در برخی از عرصه ها ممکن است برخی از مشکلات کشور را حل کند اما به طور کلی سیاست آنها مبتنی بر خصومت با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
به قول مقام معظم رهبری، آمریکایی ها هم می دانند که فعالیت هسته ای جمهوری اسلامی ایران، صلح آمیز و عاری از فعالیت ناشی از دستیابی به سلاح هسته ای است و تحریم ها را جهت از پا در آوردن ملت مسلمان ایران وضع کرده اند.
حال چه شده است که تحریم هایی را که جهت دشمنی وضع کرده اند، به بهانه مذاکرات انرژی هسته ای، آن هم به عنوان امتیازی که داده اند، بر می دارند؟؟؟
آیا شیطان با رفع تحریم ها، از شیطنت خود دست برداشته است؟؟؟
آیا دشمنی مستکبران، بخاطر انرژی هسته ای است یا وجود نظام اسلامی؟؟؟
باید از خواب غفلت بیدار شویم و بدانیم که دشمن کاری را بیهوده انجام نمی دهد! و به نظر می رسد که از برداشتن تحریم ها نیز نفع می برد!؟، ” لذا می طلبد همه جانبه با رعایت اصول مقدس نظام جمهوری اسلامی، دشمن را از این حربه، خلع سلاح کنیم “.
در ذیل، به نمونه هایی از فواید برداشتن تحریم ها (برای دشمنان) و به نتیجه رسیدن مذاکرات (به شکل ظاهری) اشاره می کنیم:
– تا جلوه ای از شبهه حق طلبی خود را نشان دهد و بتواند در موضوعات دیگر نیز از ایران امتیاز مطالبه کنند.
– باتوجه به ابلاغ و تدوین سیاست های اقتصاد مقاومتی که مبتنی بر اصل تولید ملی است، تحریم ها را لغو میکنند تا بتوانند در تولید ملی وقفه ای عمده ایجاد کنند و اتکاء بر خود را تضعیف کنند.
– در اوضاع وخیم اقتصادی جهان غرب، نیاز به خرید نفت و اضافه شدن شریک جدید نفتی دارند (حتی با واسطه).
– با توجه به پیشرفت های همه جانبه ی جمهوری اسلامی، بگویند که ایران را به پای مذاکره کشاندیم و خودمان با استفاده از تحریم ها، عامل پیشرفتشان هستیم.
– تا جمهوری اسلامی به جای فعال کردن سیاست جدید نفتی که (مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است)، به شکل بهره برداری از نفت در داخل است، با خریدن نفت ایران، صنعت خود را ارتقاء نمایند (کاهشی نفتشان و سفرهای اخیر هیئت های اروپایی، شواهدی از این مدعا هستند).
– شانتاژ انتخاباتی می تواند یکی از مسائلی باشد تا افکار عمومی را در قبال سیاست های غلطشان ساکت کنند و چه بسا هدف از آن، جلوگیری از وقوع انقلاب در کشورهای غربی و کنترل جنبش ٩٩ درصدی نیز باشد.
– با توجه به رقابت بین جمهوری خواهان و دموکرات ها و اختلاف در سیاست برخورد با جمهوری اسلامی، از این توافق جهت انتخابات ریاست جمهوری استفاده می کنند.
– باتوجه به شروع فصل جدید ارتباطی و نامه نوشتن حضرت آقا به جوانان آمریکا، قصد حق به جانب قرار دادن خود را دارند تا حقائق را کتمان و غائب کنند.
– بتوانند به اهداف خود یعنی تضعیف مقاومت در منطقه و بدبین نمودن مستضعفان جهان به جمهوری اسلامی نیز برسند.
– ایجاد سند و توهم سلامتی فکری برای اسلام آمریکایی، که به مبارزه با اسلام ناب محمدی می پردازد.
یا به عبارتی کلی می توان گفت: تحریم ها را در دوران “ما می توانیم” وضع کردند و بخاطر ورودمان در دوران “ما توانستیم”، درصدد لغوشان هستند.
و به عبارتی دیگر، وضع کردند که جلوی “ما می توانیم” را بگیرند، حال نیز لغو می کنند که جلوی “ما توانستیم” (تولید ملی) را بگیرند.
اینها، گوشه ای از شیطنت های شیطان بزرگ می تواند باشد ؛ که البته امام و رهبری، این موضوعات را به شکل عمقی درک کرده اند و در خطوط و اصول اصلی بیان نموده اند.
اگر امام راحل ما می فرمایند:” اگر آمریکا و اسرائیل « لا اله الاّ اللّه » بگویند، ما قبول نداریم”، بخاطر اینهاست . . .
اگر امام حاضر ما می فرمایند:” خوشبین نیستم “، بخاطر اینهاست . . .
البته آنها با این نوع مکر و حیله، به دنبال نقض ظاهری این فرمایشات هستند، غافل از آنکه منش مستکبرگونه آنها، این شیطنت را نیز بر ملا می کند.
” و مکروا و مکر الله والله خیر الماکرین “.
محمد امین سواری-فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تائید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفا منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.