کد خبر:۴۳۲۷۷۱
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان: 

غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان در عرصه‌های سازندگی از اهداف طرح هجرت است

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان در عرصه‌های سازندگی و مردم یاری از اهداف طرح هجرت است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از دانشجو آزاد، علی سلیمی در رابطه با اردوهای جهادی عنوان کرد: فردی از خانه و کاشانه خود هجرت می کند و کیلومترها راه را می پیماید تا خدمتی هر چند کوچک اما با اخلاص به مردمی از جنس ایمان و تلاش برساند.

 

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان افزود: گروه های جهادی بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان سالهاست که فعالیت های مستمری را در مناطق محروم استان کرمان انجام می دهند منشا خیر و برکت برای مردم محروم روستاها دارند.

 

این فعال دانشجویی با اشاره به اعزام دانشجویان به اردوی جهادی سفیران عدالت بیان داشت: در این اردو که بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان جهادگر حضور دارند، فعالیت خود را از ۲۲ مردادماه در مناطق محروم و روستاهای شهرستان منوجان واقع در جنوب استان کرمان آغاز کرده و در بازه زمانی ۱۰ روزه به پایان می رسد.

 

وی در رابطه با عمده فعالیت های دانشجویان جهادگر در این مناطق محروم تصریح کرد: اردوهای جهادی در عرصه های مختلف از جمله عمرانی، آموزشی، فرهنگی، اعتقادی، علمی پژوهشی، رنگ آمیزی  دیوار نویسی، خطاطی، مرمت سازی، بهداشتی درمانی، پزشکی، ارائه خدمات حمایتی و مشاوره ای، خیاطی، بافندگی، گزارش گیری از مشکلات مردم روستاها، مطالبه گری از مسئولین، کلاس های مهارت زندگی در روستاها، دیدار با خانواده های معظم شهدا، گل فشانی و غباررویی گلزار شهدا ،دیدار با امام جمعه، پخش بسته های فرهنگی، ورزشی، بهداشتی در بین مردم روستاها، شرکت در نماز وحدت بخش جمعه فعالیت دارند.

 

سلیمی دریابیگی در پایان خاطرنشان کرد: تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله عالی، غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان در عرصه های سازندگی و مردم یاری، خدمت رسانی و آشنایی دانشجویان با فرهنگ کار و تلاش وفعالیت های گروهی و کمک به محرومین به ویژه در روستاها و مناطق محروم در طرح هجرت از اهداف اردوهای جهادی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار