به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، اولیا، رئیس دانشگاه یزد روز گذشته در مراسم آغاز به کار دهمین سمینار احتمال و فرایندهای تصادفی در دانشگاه یزد گفت: با توجه به گرایشی که در گذشته در فرهنگ این جامعه نهادینه شده، در این دیار علاقه زیادی به امر آموزش و تحصیل وجود دارد.
وی افزود: فعالیت های محققان و پژوهشگران و اجتماعی مردم یزد از جمله کنکور سراسری، نشان دهنده علاقه این مردم به امر آموزش و پرورش است.
رئیس دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: دانشگاه یزد فعالیت خود را از سال ۶۷ آغاز کرده است که مجموعه دانشسرای عالی یزد که در سال ۵۳ تاسیس شد، در سال ۱۳۷۰ به دانشگاه یزد پیوست؛ بنا بر این قدمت این دانشگاه به سال ۵۳ بازمیگردد.
اولیا تصریح کرد: دانشگاه یزد در مقایسه با دانشگاه های همتراز خود و قدیمی تر سرعت بسیار خوبی در زمینه عملکرد دارد و این شاخصه ها نشان می دهد که میتواند یکی از بهترین دانشگاههای مطرح در سطح کشور قلمداد شود . یکی از اهداف چشمانداز دانشگاه نیز قرار گرفتن در ردیف ۱۰ دانشگاه برتر کشور در انتهای برنامه ششم است.
وی ادامه داد: حوزه ریاضیات و آمار این دانشگاه مجموعه ای از استادان توانمند و باانگیزه است که افتخارات زیادی را هم در حوزه دانشجویی در مسابقات ملی و بینالمللی و هم در حوزه اعضای هیأت علمی به لحاظ قرار گرفتن در لیست دانشمندان پراستناد جهان و برتر کشور کسب کرده است که نشان دهنده این است که قابلیت و پتانسیل بالایی در دانشگاه یزد در حوزه ریاضیات و آمار و احتمال وجود دارد و یکی از محورهای توسعه آینده دانشگاه میتواند در این زمینه باشد.
رئیس دانشگاه یزد ادامه داد: با وجود اینکه در سطح جامعه بحث شانس و تصادف را به حساب اینکه دارای حساب کتاب مشخصی نیست، میگذارند، اما درسی که ما از آمار و احتمال یاد گرفتیم، این است که حتی تصادف هم دارای نظم خاصی است و این نشان دهنده این است که در اوج بینظمی ما میتوانیم به دنبال نظم باشیم.
اولیاء گفت: این هنر و توان ماست که بتوانیم از بین این پراکندگیها و نوسانها نظم را کشف کنیم و با یک نگاه جدید میتوانیم درستتر تصمیم بگیریم.