کد خبر:۴۳۷۹۴۸
یعقوبی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

فعالیت ۱۱۰ مرکز مشاوره در دانشگاه‌ها/ ۲ طرح در راه است

رئیس مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان گفت: هم اکنون ۱۱۰ مرکز مشاوره فعال در دانشگاه‌های دولتی و بیش از ۲۷۰ شعبه مرکز مشاوره در سطح خوابگاه‌های دانشگاه‌های دولتی هم چنین بیش از ۱۳۰ مرکز مشاوره در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و غیرانتفاعی مشغول فعالیت هستند.

حمید یعقوبی رئیس مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،در خصوص برنامه‌های سال تحصیلی جدید این سازمان گفت: طرح کارنامه سلامت (پایش)، آموزش مهارت‌های زندگی و طرح همیاران مشاور سلامت و روان دانشجویان از جمله طرح و برنامه‌های ابلاغ شده به دانشگاه‌های برای ورودی‌های جدید در سال تحصیلی پیش رو است.


وی در خصوص جزییات این طرح‌ها گفت: طرح پایش تمامی دانشجویان جدید الورود مقاطع کاردانی تا دکترا چه روزانه چه نوبت دوم را از لحاظ سلامت روانی و جسمانی مورد چکاب قرار می‌دهد علاوه بر آن طرح همیاران مشاور دانشجویی سلامت و روان نیز قصد دارد به منظور اجتماعی کردن دانشجویان، پیشگیری از آسیب‌ها و ارتقای سلامت دانشجویان از ظرفیت دانشجویان داوطلب استفاده کند تا خود آن‌ها همیار و یاور مسئولین و دیگر دانشجویان باشند.


یعقوبی با اشاره به اینکه ابلاغیه طرح پایش به دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ شده خاطر نشان کرد: تمامی دانشگاه‌هایی که تحت پوشش وزارت علوم هستند و دانشگاه‌های غیرانتفاعی که سرانه مشاوره‌ای دریافت می‌کنند موظف به اجرای این طرح هستند.


رئیس مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان در ادامه با تاکید براینکه در طرح همیاران مشاور از دانشجویان داوطلب و علاقه‌مند به حوزه سلامت استقبال خواهیم کرد تصریح کرد: با هماهنگی اداره کل فرهنگی وزارت علوم قصد داریم تا این کانون نیز همانند دیگر کانون‌های فعال دانشگاهی زیر نظر مرکز مشاوره هر دانشگاه طبق چارچوب مشغول فعالیت شوند و طبق این روند مراکز مشاوره شروع به عضوگیری می‌کنند و پس از طی مقدمات تشکیل این کانون انتخابات اعضای داخلی و کمیته‌های آن صورت می‌پذیرد هم چنین کلاس‌های آموزشی نیز برای دانشجویان همیار مشاور تشکیل خواهد شد.


یعقوبی در پاسخ به این سوال که چند مرکز مشاوره فعال در دانشگاه‌های کشور مشغول خدمات رسانی به دانشجویان هستند گفت: هم اکنون ۱۱۰ مرکز مشاوره فعال در دانشگاه‌های دولتی و بیش از ۲۷۰ شعبه مرکز مشاوره در سطح خوابگاه‌های دانشگاه‌های دولتی هم چنین بیش از ۱۳۰ مرکز مشاوره در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و غیرانتفاعی مشغول فعالیت هستند در بعضی واحدهای علمی کاربردی، پیام نور، فرهنگیان و فنی حرفه‌ای نیز مراکز مشاوره فعال موجود هستند.


وی درخصوص صدور و یا لغو مجوز این مراکز نیز عنوان کرد: اکثر دانشگاه‌های ما مراکز مشاوره دارند واز جاهایی مثل مراکز و مجتمع‌های آموزش عالی که اقدام به دریافت مجوز مرکز مشاوره نکرده‌اند خواهشمندیم برای راه اندازی آن اقدام کنند اما دانشگاه‌های غیرانتفاعی به موجب سرانه فرهنگی مشاوره‌ای و ورزشی که دارند اگر در راستای آن فعالیت نداشته باشند ممکن است مجوزشان از سوی سازمان امور دانشجویی لغو شود و هر گونه صدور مجوز برای این دانشگاه‌ها از سوی این سازمان است.


رئیس مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه هر ساله بهترین‌های مراکز مشاوره دانشگاهی انتخاب و تقدیم می‌شوند گفت: سال گذشته نیز حدود ۳۰ مرکز مشاوره بر‌تر انتخاب شدند که از بین مراکز مشاوره دانشگاه‌های شهر تهران صنعتی شریف، علامه، امیرکبیر، دانشگاه تهران، علم و صنعت و شاهد جزو برگزیدگان بودند.


وی در پایان به طرح استاد مشاور نیز اشاره کرد و افزود: مامعتقدیم اساتید بیشترین تعامل را با دانشجویان دارند در نتیجه نقش موثری در تربیت فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز خواهند داشت به همین خاطر کارگاه‌هایی برای اساتید برگزار می‌شود و کتاب‌هایی در این خصوص تالیف و به دانشگاه‌ها فرستاده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار