به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، دیروز جمعی از روسا و مسئولین دانشگاه های استان کردستان به همراه مسئولین بسیج دانشجویی استان کردستان از فعالیت های انجام شده دانشجویان بسیجی جهادگر مستقر در دو شهرستان قروه و بیجار بازدید کردند تا از نزدیک در جریان خدمات انجام شده دانشجویان در روستاهای محروم استان قرار گیرند.
در حاشیه این دیدار دکتر طیب قدیمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگوی با خبرنگار خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: سابقه اردوهای جهادی به بعد از انقلاب برمیگردد که در قالب جهاد سازندگی طرح های عمرانی در مناطق محروم اجرا شد و برکات زیادی نیز داشت؛ امروز نیز اردوهای جهادی ادامه دهنده همین راه شده اند.
قدیمی افزود: امروز جای بسی خوشحالی است که عده ای از دانشجویان رشته پزشکی, پیراپزشکی, دندانپزشکی و ... دانشگاه علوم پزشکی کردستان در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بصورت داوطلبانه در مناطق محروم استان حضور پیدا کرده اند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان به منظور پشتیبانی و حمایت از گروه های پزشکی اردوهای جهادی امکانات و تجهیزات هر چند محدود را در اختیار آنها قرار داده است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: بحث آموزش در حوزه بهداشت و سلامت نیاز اصلی روستاهاست که ما از دانشجویان جهادگر خواستیم با اقدامات ساده و البته اساسی مانند برگزاری کلاس های آموزشی برای پیشگیری از بیماری های شایع در روستاها اقدام کنند.
وی با بیان اینکه دانشگاه های هزاره سوم دانشگاه های خودکفا و کارآفرین هستند، گفت: دانشجویانی که در این دانشگاه ها تربیت میشوند باید در مرحله اول حس مسئولیت پذیری را فرا گیرند در همین راستا دانشجویانی که با اراده ای عظیم در این اردوها شرکت میکنند به نوعی حس مسئولیت پذیری خود را تقویت می کنند.
وی محرومیت فرهنگی و آموزشی روستاییان را از اصلی ترین محرومیت های موجود نام برد و گفت: باید در مباحث فرهنگی و آموزشی نیز تلاش های بیشتر و اثرگذارتری صورت پذیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان همراه کردن اهالی روستاهای محروم را در اردوهای جهادی لازم و ضروری دانست و گفت: باید در این اردوها طوری برنامه ریزی شود که مردم خود روستاهای محروم نیز حضوری فعال در این اردو داشته باشند و با همکاری و همیاری دانشجویان بتوانند منشا برکاتی برای روستای خود شوند.
وی محبوب ترین کارها در پیشگاه خدا را یاری رساندن و کمک به هم نوع دانست و گفت: فرهنگ اردوهای جهادی باید به فرهنگ عمومی کشور و جامعه تبدیل شود.
قدیمی در پایان تاکید کرد: جوانی که از همه امکانات رفاهی جامعه و خانواده برخوردار است و حاضر می شود در این روزهای داغ تابستان برای خدمت به محرومان به مناطق کم برخوردار هجرت کند، در واقع بهانه ای برای تزکیه نفس و جهاد فی سبیل الله انتخاب کرده است.