کد خبر:۴۳۹۸۳۲
ریس سابق دانشگاه کردستان:

اردوی جهادی بستر آشنایی نسل جوان با مشکلات محرومان است

رئیس سابق دانشگاه کردستان با بیان اینکه یکی از بسترهای محرومیت زدایی و آشنایی نسل جوان با محرومیت ها و مشکلات قشر محروم همین اردوهای جهادی است، گفت: در اردوهای جهادی می‌توان با نگاهی عمیق و تیزبینانه مشکلات و موانع رشد و توسعه موجود در نقاط محروم را شناسایی کرد و آن را به مسئولان انتقال داد.
اردوی جهادی بستر آشنایی نسل جوان با مشکلات محرومان است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از سنندج؛ صبح امروز جمعی از روسا و مسئولین دانشگاه های استان کردستان به همراه مسئولین بسیج دانشجویی استان کردستان از فعالیت های انجام شده دانشجویان بسیجی جهادگر مستقر در دو شهرستان قروه و بیجار بازدید کردند تا از نزدیک در جریان خدمات انجام شده دانشجویان در روستاهای محروم استان قرار گیرند.


در حاشیه این دیدار دکتر جهانشیر امینی رییس سابق دانشگاه کردستان در گفتگوی با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» اظهار داشت: امروز با حضور در بین دانشجویان جهادگر که بصورت خودجوش و داوطلبانه در این اردو شرکت کرده اند انصافا خلوص، ازخودگذشتگی و ایثار را در عمل دیدم.

وی افزود: این دانشجویان با انجام خدمات عمرانی, فرهنگی, آموزشی, بهداشتی و درمانی و کشاورزی هم طعم خدمت به مردم مناطق محروم را می چشند و هم از آثار و برکاتی که این حرکت معنوی در زندگی انها ایجاد میکند بهرمند می شوند.

امینی تاکید کرد: در اردوهای جهادی می توان با نگاهی عمیق و تیزبینانه مشکلات و موانع رشد و توسعه موجود در نقاط محروم را شناسایی کرد و آن را به مسئولان انتقال داد.

وی با بیان اینکه یکی از بسترهای محرومیت زدایی و آشنایی نسل جوان با محرومیت ها و مشکلات قشر محروم همین اردوهای جهادی است، گفت: باید بتوانیم با برگزاری این چنین اردوهایی دانشجویان را با روستاها که منبع تولید کشور را بر عهده دارند، متصل کنیم.

رئیس سابق دانشگاه کردستان تصریح کرد: باید بتوانیم برای ماندگاری مردم در روستاها و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر با برنامه ریزی اصولی و با بهره گیری از طرح های اقتصاد مقاومتی, کسب و کار در روستاها را تقویت کنیم.

امینی افزود: از آنجایی که یقین داریم دانشجویان مدیران آینده جامعه هستند دانشجویانی که ۱۰  روز از محیط خانواده و امکانات رفاهی جدا می شوند و در یک روستای دورافتاده با محرومیت ها آشنا می شود مدیرانی خواهند شد که درد محرومیت را تجربه کرده اند و قطعا وقتی مدیر شوند، بهتر و دلسوزانه تر مدیریت خواهند کرد.

وي دستمزد اصلي اين دانشجويان را اجر معنوي و دعاي خير محرومين و مستعضفين عنوان كرد گفت: دعاي خير مردم مستمند براي هميشه بدرقه راه این دانشجویان است.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار