کد خبر:۴۴۰۹۸۸
حجت‌الاسلام نکونام:

آزمون دکتری دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد

معاون اجرایی آزمون دانشگاه معارف اسلام از برگزاری آزمون دوره دکتری این دانشگاه در پنج گرایش قرآن و متون اسلامی، انقلاب اسلامی، اخلاق اسلامی، تاریخ و تمدن اسلامی و مبانی نظری اسلامی خبر داد.
آزمون دکتری دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام علی نکونام معاون اجرایی آزمون دانشگاه معارف اسلامی با اشاره به برگزاری آزمون دوره دکتری این دانشگاه، گفت: این دانشگاه با هدف پرورش اساتید دروس معارف اسلامی دانشگاه‌ها از سوی نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه‌ها بنا شد.

 

وی افزود: دانش‌پژوهان در پنج گرایش معارف اسلامی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند تا مهارت‌های کافی برای تدریس در دانشگاه‌های سراسر کشور را به دست آورند.

 

معاون اجرایی آزمون دانشگاه معارف اسلام ابراز کرد: دوره‌های متعددی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه معارف اسلامی اجرا شده است و این دوره‌ها مورد استقبال اساتید و طلاب قرار گرفته است.

 

وی در ادامه سخنانش به چگونگی برگزاری آزمون دوره دکتری دانشگاه معارف اشاره کرد و گفت: آزمون دوره دکتری در پنج گرایش قرآن و متون اسلامی، انقلاب اسلامی، اخلاق اسلامی، تاریخ و تمدن اسلامی و مبانی نظری اسلامی برگزار شد.

 

نکونام اظهار داشت: این آزمون به صورت تشریحی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر با حضور 807 نفر برگزار شد و بعد از تصحیح اوراق، دو برابر دوره اعلام ظرفیت می‌شود و بعد از مصاحبه علمی حضوری در هر گرایش 5 نفر برای دوره دکتری انتخاب می‌شوند.

 

معاون اجرایی آزمون دانشگاه معارف اسلامی تصریح کرد: داوطلبان برای اطلاع از نتایج آزمون دکتری به سایت دانشگاه معارف به نشانی اینترنتی maaref.ac.ir مراجعه کنند.

 

حجت‌الاسلام نکونام اظهار داشت: دانشگاه معارف اسلامی در دوره کارشناسی ارشد از طلاب حوزه علمیه و در مقطع دکتری از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و طلاب دانش‌پژوه می‌پذیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار