مهین فدایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص سفر جهادی گروه خواهران انصار المهدی(عج) به روستای نصر آباد بخش شهرک رضویه از مناطق حاشیه شهر مشهد، بیان داشت: این سفر به مدت هفت روز برنامه ریزی شده بود که به دلیلی استقبال مردم روستا ۹ روز به طول انجامید.
وی ادامه داد: گروه جهادی انصار المهدی(عج) در این سفر دارای تیمی ۱۶ نفره بود که از این تعداد ۱۳ نفر خواهر و سه برادر (روحانی، مسئول گروه و یک نیروی پشتیبانی) ما را همراهی میکردند.
این فعال دانشجویی تعداد خانوارههای روستای نصر آباد را ۲۵۰ خانوار عنوان و خاطر نشان کرد: عمده مشکلاتی که در روستای نصر آباد مشاهده شد ضعف شدید در امور فرهنگی و اجتماعی بود.
فدایی به برنامههای گروه جهادی انصار المهدی(عج) در روستای نصرآباد اشاره و تاکید کرد: برنامههای گروه جهادی انصار المهدی(عج) بیشتر به امور فرهنگی، اعتقادی و مذهبی تاکید داشت و توانستیم در مدت کوتاه اقامت در این روستا تاثیر گذاری مناسبی داشته باشیم.
مسئول خواهران گروه جهادی انصار المهدی(عج) از برگزاری کلاسهای تربیت فرزند اسلامی، همسرداری و مسائل ازدواج در این روستا خبر داد و گفت: بهترین و پرشورترین کلاسهای برگزار شده در روستا که با استقبال زوجهای جوان و والدین همراه شد کلاسهای تربیت فرزند اسلامی و همسرداری بود.
وی از حضور پزشک در روستا جهت آموزش مسائل بهداشتی به عنوان یک حرکت مثبت در سفر جهادی انصار المهدی(عج) یاد کرد و بیان داشت: پزشک گروه در این روستا مسائل بهداشت فردی و بهداشت زناشویی را برای روستائیان متذکر شد و تلاش شد تا موجبات بالا رفتن دانش بهداشت فردی و عمومی در روستا شود.
این فعال دانشجویی عمده کلاسهای برگزار شده در سفر جهادی انصار المهدی(عج) را آموزشی و بهداشتی دانست و متذکر شد: کلاسهای خیاطی، عروسک دوزی، روبان دوزی، احکام بانوان، مهدکودک، مهد قرآن، عفاف گرایی، مشاورهها و مهارتهای فردی از جمله کلاسهایی بود که مدت 9 روز در این روستا برگزار شد.
فدایی به ایجاد نمایشگاه دفاع مقدس اشاره داشت و بیان کرد: نمایشگاه دفاع مقدس را با تلاش جهادگران در روستای نصرآباد برگزار کردیم که در این نمایشگاه چهار غرفه با موضوعات دفاع مقدس، تهاجم فرهنگی، بحث حجاب و افزایش جمعیت به نمایش گذاشتیم.
مسئول خواهران گروه جهادی انصار المهدی(عج) محدودیت حضور دختران در روستا را مشکلی بزرگ در روستای نصر آباد دانست و متذکر شد: متاسفانه مردان به دلیل بد دانستن حضور دختران و زنان در فضای اجتماعی روستا مانع از حضور دختران حتی در مسجد میشوند.
وی با اشاره به حضور بیش از پنج مبلغ در گروه جهادی انصار المهدی(عج) جهت تعلیم مسائل مذهبی، تصریح کرد: علی رغم تلاشهای صورت گرفته جهت قبول حضور زنان و دختران در برنامههای اجتماعی در روستا؛ اما دختران در مدت حضور گروه جهادی انصار المهدی(عج) نیز حاضر نشدند در مسجد حضور پیدا کنند.
فدایی مسجد روستا را نیازمند بازسازی دانست و افزود: روستا دارای یک حسینیه و مسجد است که حسینیه روستا دارای امکانات مناسبی است؛ اما مسجد روستا نیازمند بازسازی و توجه جدی است.
وی در پایان یادآور شد: بر اساس طرح تداوم اردوهای جهادی حضور خود در این روستا را ادامه میدهیم و تلاش داریم مشکلات و معظلات فرهنگی و اجتماعی را با آموزش مداوم تا حدی کمرنگ کنیم.