به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علي لاريجاني در این مراسم فعاليت و ايجاد گسترده حوزه هاي علميه خواهران را در شهرهاي كشور پيش از انقلاب اسلامي امكانات مساوي در عرصه هاي مختلف علم آموزي براي زنان و مردان جامعه وجود نداشت اما با پيروزي انقلاب زنان توانستند با حضور در حوزه هاي علميه در زمينه علوم ديني به كسب علم مشغول شوند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اسلامي شدن دانشگاه ها را منوط به تربيت اساتيدي در زمينه علوم ناب ديني دانست و تصريح كرد: اسلامي شدن دانشگاه ها با بحث هاي حاشيه اي انجام نمي شود از همين رو براي اسلامي شدن دانشگاه ها بايد تربيت اساتيد محور قرار گيرد.
وي فايده توسعه مراكز علوم ديني و حوزه هاي علمي را در دو حوزه داخلي و خارجي مورد توجه قرار داد و تصريح كرد: با حضور زنان و مردان با فضيلت در دانشگاه ها و مراكز علمي كشور معارف اهل بيت (ع) تبليغ و ترويج مي شود اگرچه كتب ديني در مدارس و مراكز علمي تدريس مي شود اما در زمينه علوم ديني نمي توان تنها به اين منابع اتكا كرد بلكه بايد اساتيدي براي توضيح و تشريح اين علوم تربيت شوند.
لاريجاني در بيان تاثيرخارجي تربيت اساتيد علوم ديني گفت: تربيت اين اساتيد برجسته علوم ديني مي تواند اسلام ناب را در خارج از مرزها نيز نشر دهد چرا كه آنچه سياستمداران غربي از اسلام مي دانند در حد داده هايي است كه مستشرقين در قالب كتاب هايي شبحي از اسلام را معرفي كرده اند و تصميمات آن ها نيز برهمين اساس است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد براينكه بايد اساتيدي در مركز ديني تربيت شوند تا اطلاعات و مسائل صحيح پيرامون مسائل اسلامي ارائه دهند، اظهارداشت: در سطح بين المللي نوعي عقب ماندگي ذهني در فهم علوم ديني وجود دارد علاوه بر آن اقدامات تروريستي در عالم اسلام نيز به اين مسئله دامن زده و سبب شده تا قدرت هاي بزرگ فرق اسلامي را شبيه به هم بدانند و به تبع آن تصميمات غلطي اتخاذ كنند.
وي با بيان اينكه در تحولات امروز دنيا، جهان اسلام نقش به سزايي دارد، تصريح كرد: فكر و انديشه زيربناهاي قدرت هستند براين اساس مي طلبد كه با تربيت افراد ورزيده در تقويت اين زيربناها بكوشيم و مدل هاي موفق اسلام ناب را در عرصه هاي مختلف به جهان معرفي كنيم.