کد خبر:۴۴۸۵۰۵
حیدری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

امروز مراجع حقوق بشری مجاب شده‌اند که نمی‌توانند نقش ایران را در قدرت منطقه‌ای نادیده بگیرند

فعال دانشجویی با اشاره به نقش موثر ایران در منطقه گفت: پس از دو سال از اعلام آمادگی ایران در خصوص کمک به موضوع بحران سوریه خود نهادها و مراجع حقوق بشری در سازمان ملل مجاب شده‌اند که نمی‌توانند نقش ایران را به عنوان یک قدرت منطقه‌ای نادیده بگیرند.

عاطفه حیدری، فعال دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اوضاع اخیر سوریه گفت: پس از روی کار آمدن دولت یازدهم و اولین حضور روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل رئیس جمهور تلاش کرد تا در خصوص حل بحران سوریه ورود پیدا کرده و جمهوری اسلامی به عنوان یکی از طرف‌های مذاکرات مشارکت داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: اما بعد از مدتی نشستی با حضور معاونان سوری و نماینده اتحادیه اروپا، روسیه و آمریکا در این اجلاس شرکت کردند که جمهوری اسلامی حضور نداشت.

 

فعال دانشجویی با بیان اینکه هم چنان در نشست‌های مربوط به سوریه جای ایران که یکی از متعهدان اصلی و استراتژیک حکومت بشار اسد می‌باشد خالی است اظهار داشت: طی مذاکرات گروه 1+5 و قدرت دیپلماتیک ایران در عرصه بین الملل زمینه ساز حذف ایران از فصل هفت شورای امنیت سازمان ملل شد و موفقیت مناسبی در دفاع از حقانیت ملت صلح طلب ایران به اثبات رسید.

 

وی افزود: در همین راستا ایران اسلامی در کشور عراق نقش موثری در مقابله داعش داشت و توانسته در مقابل جولان و گسترش نفوذ این گروه سلفی اقدامات در خوری داشته باشد.

 

وی افزود: در اینجا دو بازوی توانمند ایران دیپلماسی جهانی و قدرتمندی و توانایی نیروی نظامی از چشم قدرت‌های جهانی دور نماند پس از دو سال از اعلام آمادگی ایران در خصوص کمک به موضوع بحران سوریه خود نهادها و مراجع حقوق بشری در سازمان ملل مجاب شده‌اند که نمی‌توانند نقش ایران را به عنوان یک قدرت منطقه‌ای نادیده بگیرند.

 

حیدری با بیان اینکه رئیس سازمان ملل از وزارت خارجه کشورمان خواسته که وارد راه حل‌ها و صلح در مورد سوریه شود تاکید کرد: رئیس سازمان ملل از وزارت خارجه درخواست راه حل در مورد سوریه را داده و گفته که باید این امر را یک امر فرا دولتی بدانیم نه صرف نشست در پای میز مذاکره با استکبار. هر چند که رهبر معظم انقلاب تاکید دارند در مذاکرات راه نفوذ دشمن باز نشود. در خصوص بحران سوریه باید در نظر داشته باشیم که دامنه این اتفاقات فقط زمینه تقویت اهداف رژیم صهیونیستی را در منطقه به همراه داشته است.

 

وی در پایان با بیان اینکه بدون شک ارائه راهکار از سوی ایران در راستای تقویت خواست مردم سوریه خواهد بود خاطر نشان کرد: این امر زمینه سوء استفاده رژیم صهیونیستی را در منطقه خواهد داشت هم چنین وزارت خارجه در پیش شرط مذاکرات حل موضوع سوریه تاکید دارد که کشورهایی که زمینه تقویت جنگ و نابه سامانی‌ها در سوریه شده‌اند در نشست‌های حل بحران حضور نداشته باشند؛ چرا که این کشورها منافع شان در جنگ و کشتار بی گناهان است. در هر حال تدبیر رهبری در بحث مذاکرات بین المللی و تقویت نیروهای نظامی ایران به صورت یکپارچه و به دور از وابستگی و زمینه قدرت منطقه ای ایران را در غرب آسیا تقویت داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار