به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طیبه جهانگیری، رئیس آموزشکده انقلاب اسلامی بجنورد، با بیان اینکه این مرکز در حال حاضر در مقطع کارشناسی ناپیوسته در سه رشته الکترونیک، کامپیوتر و گرافیک، دانشجو می پذیرد، گفت: با توجه به خروجی هنرستان های استان و نیاز به رشته های جدید، این آموزشکده در سال تحصیلی آینده، رشته های حسابداری و معماری را نیز به لیست رشته های خود در مقطع کارشناسی ناپیوسته اضافه می کند.
وی تعداد دانشجویان این آموزشکده را در نیمسال تحصیلی جاری هزارو ۲۷ دانشجو عنوان کرد و اظهار داشت: این مرکز در مقطع کاردانی نیز در 9 رشته، دانشجو می پذیرد.
جهانگیری با بیان اینکه تنها آموزشکده فنی و حرفه ای دختران در استان هستیم، تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده، این مرکز در لیست تبدیل شدن به دانشکده قرار گرفته و در انتظار تبدیل وضعیت از سوی دانشگاه فنی و حرفه ای است.
وی بیان کرد: 25درصد دانشجویان این مرکز در دوره شبانه تحصیل می کنند که بخشی از حق الزحمه اساتید و هزینه های عمرانی نیز از محل درآمد دانشجویان شهریه پرداز تامین می شود.
رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران استان، از بهره برداری ساختمان آموزشی جدید این مرکز با هزارو520 متر زیربنا، در مهرماه جاری خبر داد و اذعان داشت: عملیات احداث این ساختمان در سال 86 شروع شد که در یک مقطع زمانی به دلیل کمبود اعتبار، ساخت آن متوقف شد که با پیگیری های انجام شده مجددا از پارسال عملیات ساخت ادامه پیدا کرد و در مهرماه جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.
جهانگیری همچنین از بهره برداری سوله ورزشی این مرکز نیز در مهرماه جاری خبر داد و عنوان کرد: این سالن ورزشی چند منظوره با هزارو100 متر زیربنا، در سال تحصیلی جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی همچنین با اشاره به طرح شناسایی دانشجویان نیازمند، به خبرنگار ما گفت: این طرح با مشارکت دانشجویان این مرکز و با هدف شناسایی و کمک به دانشجویانی که بضاعت مالی کم تری برای تحصیل و گذران زندگی خود دارند، تهیه شده و در حال اجرا است.