کد خبر:۴۵۰۶۳۶
رئیس دانشگاه یزد:

علامت استاندارد باید نقطه آغاز حرکت در مسیر استاندارد و ارتقای کیفیت بیش از پیش باشد

رئیس دانشگاه یزد در همایش ملی استاندارد گفت: باید توجه داشت که استاندارد، بالا بودن کیفیت یک محصول به شمار می‌رود و این پایان کار برای کیفی‌سازی محصول نیست؛ بلکه علامت استاندارد باید نقطه آغاز حرکت در مسیر استاندارد و ارتقای کیفیت بیش از پیش باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، محمدصالح اولیا، رئیس دانشگاه یزد روز گذشته در همایش ملی استاندارد در دانشگاه یزد گفت: یکی از لازمه‌های تعریف استاندارد در جامعه تبیین مفهوم استاندارد است که در این راستا نیز یکی از تعابیری که می‌توانیم برای آن در نظر بگیریم، شامل میزان انطباق یک محصول با الزامات و استاندارد‌ها است.

 

دبیر علمی همایش ملی استاندارد خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که استاندارد، بالا بودن کیفیت یک محصول به شمار می‌رود و این پایان کار برای کیفی‌سازی محصول نیست؛ بلکه علامت استاندارد، باید نقطه آغاز حرکت در مسیر استاندارد و ارتقای کیفیت بیش از پیش باشد.

 

رئیس دانشگاه یزد تصریح کرد: در فرآیند استاندارد، الزاماً انطباق محصول با مشخصات فنی مدنظر نیست، بلکه وفاداری به کیفیت محصول است و در واقع استاندارد هیچ منافاتی با تنوع ندارد.

 

وی تصریح کرد: اگر مفهوم استاندارد را درست درک کنیم، می‌توانیم وفادار به استاندارد باشیم و بحث تنوع را نیز به خوبی در تولید محصول مشاهده کنیم.

 

رئیس دانشگاه یزد گفت: در حالی که موضوع استاندارد در کشورهای پیشرفته حل شده است، ما همچنان مشغول صحبت کردن در مورد اهمیت استاندارد هستیم و به نظر می‌رسد هنوز اهمیت این موضوع در کشور ما مشخص نشده است.

 

اولیا گفت: شاید مشکل ما در مقوله استاندارد، فرا‌تر از مسائل فنی است و بخش قابل توجهی از آن مربوط به فرهنگ است، زیرا در شرایطی که تولیدکننده احساس می‌کند، رعایت استاندارد‌ها مغایر با منافع اوست، دیگر نمی‌توان انتظار داشت که محصول تولیدی او واقعا مطابق با استاندارد‌ها باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار