کد خبر:۴۵۲۲۶۸
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد کشور مطرح کرد:

کسب رتبه ۱۸۸ تولیدات علمی دانشگاه‌های دنیا توسط دانشگاه آزاد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد کشور از کسب رتبه ۱۸۸ تولیدات علمی دانشگاه‌های دنیا توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، فرهاد حسین زاده لطفی دیروز در نشست خبری در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، حفظ کیفیت را یکی از مهم‌ترین ابعادی توسعه کیفی دانشگاه‌ها دانست و گفت: به همین دلیل است که دو مقوله حفظ کیفیت و توجه به مقررات در جذب اعضای هیئت علمی مورد توجه دانشگاه‌ها می‌باشد.

 

 وی بیان داشت: پس از ۳۳ سال از گذشت فعالیت‌های دانشگاه آزاد در سراسر کشور، بررسی‌هایی در راستای انتخاب رشته محل‌هایی که از استانداردهای لازم نیز برخوردار باشند، انجام  و بر اساس آن برای نخستین بار در تاریخ این دانشگاه، ممیزی رشته محل‌های دانشگاه آزاد آغاز شد.

 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد کشور با اشاره به این مطلب که این امر در استان‌های خراسان بزرگ، کرمان و سیستان و بلوچستان انجام شده است، گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده این استان‌ها استانداردهای لازم برای ممیزی را داشتند.

 

حسین زاده در ادامه یکی از نکات مورد توجه دانشگاه را افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان دانست و بیان داشت: دانشجویانی که درصددند ایده‌های خود را تجاری سازی کنند؛ اما از سرمایه کافی برخوردار نیستند می‌توانند این ایده را با دانشگاه در میان بگذارند تا هم میزان هزینه‌شان کاهش یابد و هم زمان کمتری برای تاسیس شرکت صرف کنند.

 

وی با بیان این نکته که دانشگاه می‌توانند ۱۰ تا ۳۵ درصد در ایده دانشجویان مشارکت اقتصادی داشته باشد، گفت: یکی از شاخص‌های کیفیت دانشگاه‌ها رنکینگ انان است که دانشگاه آزاد به عنوان نخستین دانشگاه کشور به رتبه ۱۸۸ تولید علم دانشگاه‌های دنیا دست یافته است که این امر اعتبار خوبی هم برای دانشگاه است و هم برای نظام.

 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد کشور ادامه داد: بر اساس این رتبه بندی، دانشگاه‌ها در یک سطح تولیدات کمی، ارجاعات علمی و متوسط ارجاع به تولید علم تقسیم بندی می‌شوند که دانشگاه ازاد توانست در تولیدات علمی رتبه۱۸۸ در جهان را کسب کند.

 

حسین‌زاده یکی از طرح‌های پیش روی دانشگاه آزاد را تعیین رشته محل‌ها متناسب با نیاز و جمعیت استان‌ها دانست و تصریح کرد: تا هفته نخست آبان ماه نسخه نهایی این طرح نوشته خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: با عملیاتی شدن این طرح هم رشته‌ها در واحد مزبور تثبیت خواهد شد و هم توزیع مناسبی در خصوص تحصیلات تکمیلی در استان‌ها خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار