گر.ه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ اتفاقاتی که اخیراً در زمینه های مختلف تأیید برجام و روند قانونی آن روی داد و تازه ترین آن ها یعنی تصویب صاعقه مانند طرح برجام که قطعا میتواند یک تجربه تاریخی مانند تجربیات تاریخی پس از انقلاب باشد. زهرجامی که فرجام انقلابی بودن و انقلابی ماندن برخی ها را نوید می دهد.
شاید شش سال پیش که آقای رئیس مجلس، قبل از شروع شمارش آراء، به میر حسین موسوی که ۱۲ میلیون رای داشت پیروزی انتخابات را تبریک گفت و یا وقتی که رهبری بارها از سکوت برخی خواص بی بصیرت در برابر فتنه انتقاد کردند و او نمی دانست! که این تئوری ساکتین و مارقین و راکبین فتنه از کدام کره نازل شده است کسی به این موضوع فکر نمی کرد که با آن همه ادعای انقلابی گری و اصولگرایی چرا حتی یکبار نباید هم مرزبندی خود را با فتنه ای که اصل انقلاب را هدف قرار داده نشان داد.
و قضیه اینجا تمام نمی شود، هنگامی که عده ای می خواستند دانشگاه آزاد را ارثیه فرزندان خود قرار دهند، انفعال بهارستان باعث شد تا وقف دانشگاه آزاد تا مرز تصویب شدن هم برسد. اما با این که رهبری بارها بر لزوم برقراری عدالت اجتماعی، کمک به اقشار محروم و از بین بردن فاصله طبقاتی تاکید کرده بودند و از سیاست های دولت وقت حمایت کرده و بعدها به این موضوع اشاره کردند که این دولت قطار انقلاب را به ریل اصلی بازگرداند، آقای رئیس، سیاست های دولت احمدی نژاد را (رابین هودی) خواند و آنها را ناکارآمد دانست.
مقایسه رفتارهای مجلس شورای اسلامی در برابر دولتی که به گفته رهبری (این دولت بحمدالله توانست شعارهای انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند) با رفتاری که مجلس با دولت فعلی دارد شاید خیلی مسائل را روشن کند. مجلسی که زمانی دائما مسئله هدفمندی یارانه ها که مورد تاکید رهبری بود را به تعویق می انداخت و در آخر آن را با تغییرات اساسی تصویب کرد، حالا طرحی را که مربوط به حال و آینده نظام و انقلاب اسلامی است در مدت پانزده دقیقه و آنهم بدون طرح پیشنهاد نمایندگان مردم تصویب می کند.
هنگامی که رهبر انقلاب مذاکره با آمریکا را ممنوع اعلام می کنند، تصویب فوری برجام بدون اجازه اظهار نظر نمایندگان مخالف با طرح اقدام مشترک، این موضوع را می رساند که برجام نیز، فرجامی است بر ادعای انقلابی بودن برخی در مجلس شورای اسلامی.
یاشار توحیدی، فعال دانشجویی