به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت محلی صبح زاگرس، نشست دبیرکل حزب ندای ایرانیان در روز گذشته با دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج که به همت انجمن اسلامی این دانشگاه برگزار شد، موضوعات مختلف و البته حاشیهداری را به همراه داشت.
جرقه حاشیه با نصب پوستر سبز
اولين حاشيه اين برنامه پوستري بود كه به ميز مهمان و مجري چسبيده شده بود، پوستري كه در آن روز ملي استكبار ستيزي جاي خود را به روز ملي آزادي خواهي داده بود، آن هم آزادي كه به رنگ سبز نوشته بود و همين اقدام ميزبان خبر از برگزاري يك جلسه، با حاشيه هاي داغ مي داد.
در ابتداي برنامه مجري در جايگاه خود حاضر شد. وي كه به گفته خود پس از سال ها دوري از دانشگاه به ميكروفن يك جلسه دانشجويي رسيده بود با خواندن اشعار لري و البته در وصف سران فتنه چراغ بعدي اين حاشيه ها را روشن كرد.
البته اين تمام ماجرا نبود و حاشيه ها هم به همين جا ختم نشد؛ چرا كه پس از حضور سخنران جلسه در جايگاه خود به بيان مطالبي پرداخت كه هيچ سنخيتي با موضوع جلسه و روز ملي مبارزه با استكبار نداشت.
فراهاني پس از گپ و گفت ابتدايي خود با بيان اين كه مرگ بر آمريكا در شرايط كنوني جمهوري اسلامي به هيچ وجه به صلاح كشور نبوده سخنراني خود را شروع كرد، موضوعي كه رهبر انقلاب در ديدار روز گذشته خود به تبيين اين شعار پرداخت و فرمودند: مفهوم این شعار، مرگ بر سیاستهای امریکا و استکبار است و این منطق برای هر ملتی تشریح شود آن را می پذیرد.
دبير كل حزب نداي ايرانيان در بخش دوم سخنان خود به ارائه چهره اي ديگري از اسلام پرداخت و با بيان اينكه اقداماتي همچون تسخير لانه جاسوسي وجه خوبي در جوامع بين المللي نداشته است، گفت: ما بايد ارائه دهنده اسلام رحماني در شرايط حساس كنوني باشيم.
سخناني كه زاويه ۱۸۰ درجه اي با آرمان هاي انقلاب و نظام داشت و به بيان ديگر تسليم شدن در مقابل دولت هاي غربي را توجيه و قبح زدايي مي كرد؛ چرا كه با بيان يك الگوي توسعه براي جمهوري اسلامي آن هم از ديدگاه ليبرالي به بيان اين موضوع پرداخت كه اگر بخواهيم پيشرفت و توسعه پيدا كنيم؛ بايد در مقابل دولت هاي غربي كوتاه بياييم و با شعار دادن عليه اين دولت ها جايگاهي در پيشرفت و توسعه جهاني نخواهيم داشت.
موضوعي كه حضرت امام (ره) و رهبر انقلاب در سخنراني هاي متعددي به تبيين آن پرداخته اند و تنها راه پيشرفت توسعه ايران اسلامي را اتكا به ظرفيت هاي داخلي و حمايت جوانان نخبه، كارآفرينان و سرمايه گذاران داخلي مي دانند.
در ادامه مجيد فراهاني براي توجيه الگوي ترسيمي خود كشور ژاپن را مثال زد و گفت كه بايد به جاي شعار دادن، مانند كشور ژاپن اقتصاد خود را شكوفا كرده تا بتوانيم توليدات خود را به آمريكا صادر كنيم.
پس از پايان سخنان مهمان برنامه نوبت به دانشجويان و دانشجو نماياني (اعضای شوراي مركزي حزب نداي استان و دانشجويان سابق دانشگاه) رسيد تا به مطرح كردن سئوالات خود بپردازند.
قباد خلیلی از جامعه دانشجویان مسلمان به عنوان اولين پرسشگر در جايگاه حاضر شد و به ارائه سئوالات و پرسش هاي خود پرداخت.
وي با بيان اينكه شعار «مرگ بر آمریکا» یک شعار صرفاً سیاسی نبوده و یک شعار انسانی است که آمریکا در طول تاریخ بر جامعه بشریت وارده کرده است، گفت: این شعار علیه سیاستهای ضد اخلاقی، انسانی و بشریت و نژادپرستی امریکا است و تسکینی بر دردهای است که بر مردم جهان روا شده است.
این فعال دانشجویی در ادامه با بيان اينكه چرا با وجود عدم تغییر در رفتار امریکا عدهای به دنبال سرپوش گذاشتن بر ظلمهای تاریخی امریکا هستند، گفت: اعضای ندای ایرانیان در زمان فتنه چه مواضعی داشتند؟ و اينكه اسم ندای ایرانیان ذهنها را ناخداگاه با برخی فتنهگران درگیر میکنند، آیا این حزب برای زنده نگهداشتن آن فتنهها است؟
اين سخنان خليلي با شعار مرگ بر فتنه گر و مرگ بر آمريكا توسط حاضرين جلسه به پايان رسيد.
فراهانی درپاسخ به اين سئوالات گفت: هیچ بشری ظلمها را تحمل نمیکنند، من سئوال میکنم؛ ایران بیشتر از امریکا لطمه دیده یا ژاپن؟ هنوز ژاپن نتیجه آن حمله اتمی امریکا را میبیند و ژاپنیها استقلال امریکا را نشان رفته اند. اختلاف ما در روشهاست؛ اما در اصل استکبارستیزی و تحقق خواستههای مردم و استقلال هیچ اختلافی نداریم.
اما شعار نمیتواند جای تعامل اقتصادی و گسترش کسب و کار را بگیرد، با ارج نهادن به روشنفکران و مسند نشاندن صنعتگران و تعامل آزاد و گسترش کسب و کارهای بینالمللی و با صدور خدمات فنی و مهندسی و با تعاملات تکنولوژیکی و با گسترش هایتک و غیره باید قدرت ایران را نشان داد و غرب را به عقب راند.
فراهانی اضافه کرد: این افتخار ما نیست که ۳۰ درصد از فارغالتحصیلان ما بیکار باشند و شعار بدهیم، حداکثرسازی منافع ملی و قدرت سازی ملی است؛ بنابراین باید مذاکره کنیم.
ندای ایرانیان با فتنه ۸۸ ارتباطی ندارد
در ادامه فرزانه مير فردي به نمايندگي از تشكل راه اميد دانشگاه آزاد در جايگاه حاضر شد و با بيان اينكه، چرا ما فيلمي مانند آرگو را محكوم مي كنيم؛ در صورتي كه اين فيلم ايران را يك كشور قهرمان معرفي مي كند؟
وي در ادامه با بيان اينكه كجاي تاريخ گروگان گيري افتخار بوده است؟ سخنان خود را به پايان برد.
يزداني ديگر دانشجويي بود كه به نمايندگي از تشكل فرهنگ و سياست در جايگاه حاضر شد.
در ادامه بهنام تركمان به نمايندگي از بسيج دانشجويي ديگر دانشجويي بود كه صحبت هاي خود را با عذرخواهي از مهمان جلسه به خاطر دعوت كردن مجري برنامه از فراهاني با لقب «زبان بسته» آغاز كرد.
وي با بيان اين كه در ادبيات ما لقب زبان بسته را براي حيوان به كار مي برند از مهمان جلسه عذرخواهي كرد.
تركمان در ادامه با انتقاد از سخنان مهمان برنامه به خاطر معرفي ژاپن براي يك الگوي عملي براي حذف شعار «مرگ بر آمريكا » گفت: جناب آقاي فراهاني چرا كشوري را مثال مي زنيد كه خود هنوز مستعمره آمريكا بوده و اصلا ارتش ندارد و اينكه آيا شما خود محصولات پاناسونيك را روي ميز دولت مردان آمريكايي ديده ايد كه اين مباحث فريب دهنده را به خورد جامعه مي دهيد.
وی ادامه داد: بر فرض كه ما اين مطالب را شما قبول كرديم آيا اقدامات دولت در راستاي تحقق بخشي و توانمند سازي توليد داخلي است؛ اگر اينگونه است چرا دولت دو سال مردم را با قول رفع مشكلات اقتصادي از طريق رفع تحريم ها سر كار گذشته است و مهر تاييد اين حرف هم نامه چهار وزير اقتصادي دولت است.
این فعال دانشجویی گفت: چرا دولت یازدهم به خودشان هم رحم نمیکند و همدیگر را با لحنهای مفت خور و غیره مورد خطاب قرار میدهند.
ترکمان در ادامه گفت: اگر دوستان شما به ما میگویند افراطی، افتخار میکنیم که سرلیست این افراطیها امام خمینی(ره) هستند.
نماينده بسيج دانشجويي در پايان سئوالات خود از مجيد فراهاني به عنوان دبير حزب نداي ايرانيان خواست تا توضيحاتي را در رابطه با ليست اصلاح طلباني كه صادق خرازي از آن سخن گفته بود بدهد و اينكه چرا آقاي خرازي بعد از گذشت مدتي از افشاگري خود سكوت كردند، مگر ايشان هم به شكنجگاه آقاي مصباح رفته اند، سخنان خود را تمام كرد.
اين سخنان نماينده بسيج دانشجويي با تاييد دانشجويان و سر دادن شعار مرگ بر آمريكا به پايان رسيد.
اما سخنران جلسه با طرح موضوعات حاشيه اي و بي ربط از پاسخگويي به اين سئوالات شانه خالي كرد.
در ادامه حاتمي، نماينده انجمن اسلامي با بيان اينكه ۷۵ ميليون نفر در ايران بسيجي هستند، سئوالات خود را شروع كرد.
سئوالاتي كه بيشتر جنبه پاسخگويي به نماينده بسيج داشت كه اين حركت وي با عكس العمل مجري و مهمان جلسه مواجه شد و سخنران جلسه با بيان اينكه دانشجويان تنها سئوالات خود را مطرح کنند، قصد آرام كردن جلسه را داشت كه دانشجويان با شعار دادن فضا را از دست وي خارج كردند.
البته اين به هم ريختگي را مي توان به مسلط نبودن مهمان جلسه و مجري آن و پرداختن به موضوعات خارج از بحث جلسه مانند اسم بردن از سران فتنه به جاي پاسخگويي به سئوالات دانشجويان دانست.
در ادامه جلسه نوبت به عميد، نماينده مجمع دانشجويان مسلمان رسيد، وي در ابتداي صحبت هاي خود با بيان اينكه اگر چیزی به اسم حزب باد نبود، نان خیلیها آجر میشد، سخنان خود را آغاز كرد.
عميد با بيان اينكه افرادي در درون دولت به دنبال تبديل كردن دانشگاه به باشگاه احزاب سياسي هستند، گفت: چرا بايد در نزديكي انتخابات شاهد رويش تشكل هاي يك با مصرف جهت سوء استفاده هاي حزبي باشيم.
امين كشاورز هم در وسط برنامه به دعوت انجمن اسلامي در جايگاه حاضر و ضمن خير مقدم گفتن به مهمان برنامه از به حاشيه كشيدن جلسه اي كه بايد به استكبارستيزي مي پرداخت، گفت: دوستان فراموش كرده اند كه همين شعار مرگ بر آمريكا ما كليد انقلاب هاي ايجاد شده در منطقه شده است.
در پايان محمودي آخرين دانشجويي بود كه به نمايندگي از انجمن اسلامي دانشگاه با مطرح كردن اين موضوع كه اگر ديدگاه نظام در شرايط كنوني دولت بود، آن اقدام(گروگان گيري) در اوايل انقلاب را انجام نمي داد.