به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اهواز، محمدامین حبیبی، مسئول کارگروه علم و دین دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: در پی برگزاری شانزدهمین نشست اعضای کارگروه علم و دین، سازماندهی گروههای تحقیقاتی و برنامهریزیهای مربوطه به انجام رسید.
وی با بیان اینکه براین اساس برنامهریزیهای مرتبط با پژوهش و تحقیقات این گروههای دانشجویی انجام گرفت، افزود: در پی روند در پیش گرفته شده کارگروه مبنی بر دستهبندی احادیث پزشکی از کتاب دانشنامه احادیث پزشکی تألیف آیتالله ریشهری، بانک احادیث موضوعی پزشکی در این کارگروه تشکیل شد.
مسئول کارگروه علم و دین دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: موضوعات آماده مرتبط با این احادیث در اختیار دانشجویان قرار گرفته است. همچنین در این کارگروه شناسنامه علمی پژوهشی ویژه دانشجویان محقق تشکیل داده شده که همه کارهای علمی آنها از آغاز فعالیت در آن ثبت میشود.
حبیبی با اشاره به اینکه هر یک از گروههای دانشجویی دارای یک استاد راهنما هستند، گفت: پیش از معرفی اساتید راهنما به گروههای تحقیقاتی، دانشجویان در شورای مشورتی مورد مشاوره قرار میگیرند و موضوع انتخابی آنها در پایگاههای استنادی علمی معتبر که مورد رجوع علوم تجربی است، جستجو شده و پیشینه آنها مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی گفت: پس از این مرحله از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هماهنگی لازم با استاد راهنما صورت میگیرد و گروههای تحقیقاتی دانشجویان به آنها معرفی میشوند.