به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، اختتامیه پنجمین همایش ملی شعر آیینی «۷۲ خط اشک» در تالار پیامبر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان برگزار شد.
همایش ملی شعر آیینی «۷۲ خط اشک» از سال ۹۰ با هدف ترویج فرهنگ سازی و نشر معارف والای حماسه حسینی و با تأثیر از فرامین مقام معظم رهبری در رابطه با نقش چشم گیر شعر در راستای گسترش معارف اهل بیت (ع) و تاکید ایشان بر تربیت شاعران و نویسندگان آیینی، برگزار می شود.
این همایش با همکاری نهاد رهبری در دانشگاه اصفهان و دانشگاه پیام نور استان اصفهان ویژه دانشجویان، کارمندان و اساتید و در سطح ملی برای پنجمین سال متوالی برگزار شد.
اختتامیه پنجمین همایش ملی شعر آیینی ۷۲ خط اشک با حضور مهدی یوسفی، رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان؛ حجت الاسلام مهدی مستاجران، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان؛ حجت الاسلام مصطفی قاسمی، معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور اصفهان؛ حجت الاسلام جعفر عمادی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان و جمعی از دانشجویان، مسئولان، اساتید و شاعران برجسته آیینی برگزار شد.
حجت الاسلام جعفر عمادی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان در اختتامیه این همایش در خصوص اهداف برگزاری همایش گفت: همایش ملی شعر آیینی ۷۲ خط اشک با هدف شناسایی شاعران مستعد در زمینه شعر آیینی و تشویق و ترغیب جوانان علاقه مند به موضوعات دینی برگزار می شود.
وی در خصوص تعداد شرکت کنندگان در این همایش تصریح کرد: دانشگاه های سراسری با داشتن ۸۳ شرکت کننده، بیشترین تعداد شرکت کننده و دانشگاه های پیام نور با ۴۰ شرکت کننده و دانشگاه های آزاد با ۲۹ شرکت کننده، در جایگاه های بعدی قرار می گیرند.
دبیر اجرایی پنجمین همایش ملی شعر آیینی ۷۲ خط اشک، تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه این همایش را ۵۰۰ اثر دانست و افزود: از این تعداد، ۷۲ اثر به عنوان آثار برتر انتخاب شدند.
عمادی تصریح کرد: همچنین استان های اصفهان و تهران به ترتیب رتبه های اول و دوم را از نظر تعداد شرکت کنندگان در این همایش به خود اختصاص دادند.
در ادامه این همایش ۲۰ نفر از شعرا آثار برگزیده خود را قرائت کردند و مداحی محمد یزد خواستی و اجرای سرود گروه سرود مهر طه از دیگر برنامه های اختتامیه همایش ملی بود.
در بخش پایان این مراسم نیز از آثار برگزیده همایش تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است، امسال اوایل مهر ماه و پیش از آغاز به کار همایش، کارگاه های آموزشی برگزار شد. از آن تعداد شاعری که با دبیرخانه در ارتباط بودند ۵۰ نفر از آنها به مدت سه روز مهمان اصفهان بودند تا کلاس های آموزشی را پشت سر بگذارند.