فرزانه مهدوی، دانشجوی دانشکده کشاورزی بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با اشاره به تصویب قطعنامه حقوق بشری آلسعود علیه ایران گفت: پس از برجام مسئولان دستگاه دیپلماسی عنوان میکردند با مذاکرات هستهای هجمههای جهانی علیه ایران شکست خورده و بهبود روابط شکل گرفته است؛ اما صدور قطعنامه جدید سازمان ملل این ادعا را باطل کرد.
وی افزود: اگرچه اصل تصویب چنین قطعنامه ای در سازمان ملل با توجه به صبغه و سابقه ضدحقوق بشری آل سعود در جای خود، یک «رسوایی سیاسی» برای سازمان ملل محسوب می شود؛ اما این امر نباید بهانه ای برای چشم پوشی از اهمال و ناکارآمدی دیپلماسی انفعالی وزارت امور خارجه ایران باشد.
این دانشجوی فعال ادامه داد: به گفته برخی مسئولان اقتدار دیپلماتیک و توان بالای مذاکره توانست قدرت های جهانی را به پذیرش حقوق ایران و به تعبیر روحانی «بُرد ۳ بر ۲» مجاب کند؛ اما این اقتدار چطور از پس یک کشور دست چندم مثل عربستان سعودی برنمی آید؛ به گونه ای که نه تنها حقوق حجاج ایرانی و خانواده های آنان از این رژیم سفاک استیفا نمی شود؛ بلکه با پررویی هر چه تمام تر قطعنامه ضدایرانی در سازمان ملل پیشنهاد کرده و به تصویب می رساند؟
مهدوی با بیان اینکه این قطعنامه تنها قسمتی از پازل کلی اقدامات استکبار علیه جمهوری اسلامی است، گفت: مسئولان باید صحبت های رهبری را سرلوحه کار خود قرار دهند و بدانند که هیچ گاه کشورهای مستکبر دست از توطئه و دشمنی با ایران برنخواهند داشت.
وی در پایان یادآور شد: به نظر من اگر مسئولان ما در فاجعه منا با عربستان برخورد جدی تری می کردند و دیپلماسی لبخند را در رویارویی با کشورهای اروپایی و مستکبر همچون عربستان کنار می گذاشتند؛ اکنون شاهد این نوع قطعنامه ها نبودیم.