آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۵۰۱۲

دهمين عمل پيوند قلب دانشگاه علوم پزشکي مشهد با موفقيت انجام شد

عمل پیوند قلب بر روی يک بيمار مبتلا به نارسايي حاد قلبي در مرکز پیوند قلب بیمارستان امام رضا(ع) از مراکز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد با موفقیت انجام شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا باقري، رئيس تيم پيوند قلب و ريه دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: دهمين عمل پيوند قلب بر روي يک خانم ۴۴ ساله مبتلا به نارسايي قلبي مادرزادي که از سه سال قبل به علت تشديد بيماري، کانديد پيوند قلب شده بود، با موفقيت انجام شد.

 

وی افزود: قلب پيوندي اين بيمار، از آقاي ۳۵ ساله بنام مرتضي ارغشي که به علت سانحه رانندگي، دچار مرگ مغزي شده بود در مرکز دياليز و پيوند اعضا منتصريه دريافت و در بيمارستان امام رضا(ع) به بيمار پيوند زده شد.

 

محمد عباسی تشنیزی، رئیس بخش جراحی قلب بیمارستان امام رضا (ع) حال عمومي بيمار را مطلوب اعلام کرد و بیان داشت: در حال حاضر بيمار در بخش مراقبت هاي ويژه اين مرکز دوران نقاهت را طي مي‌کند و دستگاه‌هاي کمک تنفسي نيز از وي جداسازي شده است.

 

وی نيز در مورد روند انجام پیوند قلب خاطرنشان کرد: روند پيوند قلب زماني آغاز مي‌شود که بيمار با نارسايي قلبي پيشرفته به مرکز پيوند قلب مراجعه مي‌کند و توسط متخصص قلب ارزيابي مي‌شود واگر واجد شرايط بود در ليست انتظار پيوند قرار مي‌گيرد.

 

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اینکه بيشتر بيماران که به مرکز پيوند مراجعه مي‌کنند نارسايي قلبي شديد و لا علاج دارند، افزود: نارسايي قلبي ممکن است در اثر ،بيماري عروق کرونري ،بيماريهاي مادرزادي قلب ،عفونت ويروسي قلب ،بيماريهاي دريچه اي و ماهيچه هاي قلب  بوجود آید.

 

وی خاطرنشان کرد: پس از انجام عمل پیوند، بيمار شروع به  یک برنامه ريزي مراقبتي سلامتي همچون اجراي دقيق دستورات دارويي و مراجعه هاي مکرر و منظم به پزشک مي‌کند.

 

عباسی با اشاره به اينکه اين بيمار پس از ۱۵ تا ۲۰ روز بستري در بيمارستان مرخص خواهد شد، گفت: پيش از ترخيص بيمار با انجام نمونه گيري، وضعيت بيمار مورد ارزيابي دقيق قرار مي‌گيرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار